MSI GT62VR 7RE Dominator Pro FPS Düşüşü

Nurol1230

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2016
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bende MSI GT62VR 7RE Dominator Pro, i7 7700 HQ GTX 1070 mevcut. Ben de sorunun donanımsal olduğunu düşünüyordum fakat bugün tüm mesajlarınızı okudum aynı sorun bende de mevcut.

Recep Bey bir arkadaşımıza oyunlarda takılmaması gerekiyor ayrı konu açın demiş fakat benim sorunumda sizinkiyle aynı aslında, PUBG ve Battlefield 1 oyunlarında anlık 1-3 saniye arasında donmalar yani FPS Drop, ayarları düşüğe çekmeme rağmen, birçok yol izlememe rağmen problem devam ediyor. Ayrıca Aygıt Yöneticisinde Görüntü Bağdaştırıcılarında sadece NVDIA GTx1070 mevcut, Intel görünmüyor. Sizce bu normal mi ?

Son olarak; şimdi bende yeni bir Windows update mi beklemem gerekiyor yoksa benim sorunum farklı mı? Yoksa Windows 10 1703 sürümüne mi dönmem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kral bir bilgisayarin varmis iyigunlerde kullan. İntel driver kurulu olmayabilir. Bence intelin de gorunmesi gerekir.
Pubg'de ayarlari en dusuge cekip bir FPS testi yapabilir misin? Bende 1070li masaustu bir sistem var ekran kartimin mobil versiyonuyla arasinda fark olup olmadigini merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia, GTX'in 10 serilerinden itibaren masaüstünde kullandığı ekran kartının aynısını laptopa da kullanmaya başladı. Yani bi fark olmaz. Tek olası fark bit farkı olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kral bir bilgisayarin varmis iyigunlerde kullan. İntel driver kurulu olmaya bilir bence intelinde gorunmesi gerekir.
Pubg de ayarlari en dusuge cekip bir fps testi yapabilirmisin bende 1070li masaustu bir sistem var ekran kartimin mobil versiyonuyla arasinda fark olup olmadigini merak ediyorum.

Oyun içi durumlar böyle kardeşim.

2.jpg
3.jpg
5.jpg
aygıt yöneticisi.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG oyununda ekran kartınız güçlüyse asla grafik ayarlarını çok düşük yapmayacaksınız. Grafik ayarları çok düşük olduğunda oyun kasmaya başlıyor aşırı drop giriyor size bir ayar vereyim en azından deneyin fark olmazsa eski haline çevirirsiniz tekrar.

Çözünürlük 1080p
Ekran Ölçeği 100
Kenar Yumuşatma - Yüksek
Rötuş - Çok Düşük
Gölge - Çok Düşük
Doku - Yüksek
Efektler - Çok Düşük
Yeşillik - Düşük
Görüş Uzaklığı - Yüksek

Yüksek olarak verdiğim 3 ayarı isterseniz ultra da yapabilirsiniz en iyi fps değerini yakalamak için teker teker deneyip kendi ayarınızı oluşturmanız lazım PUBG her ne kadar tam sürüm olarak çıksada hala bazı optimizasyon problemleri var.
 
Çözüldü.
Arkadaşlar merhaba, problemi çözmüş bulunmaktayım. Windows 10 1703 sürümünü temiz kurulum ile yükledikten sonra kasma, donma ve yukarıda belirttiğim bütün olumsuzluklar düzelmiştir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı