MSI GT630 nasıldır ?

Ölü olabilir ama r7 250'den daha performanslı bir kart gtx 460. Daha performanslısını almak varken neden daha düşük alsın. Ben izmirde 180tl'ye hd 6870 satan birini bulmuştum. Mühim olan performans.

Mühim olan performanstan önce dayanıklılıktır. 2-3 ay kullandıktan sonra, zevkini kursağında bırakır sonrasında. Güvenilir birinden almadıktan sonra, hele ki eski mimari bir gpu. Tabi bize değil alıcıya bağlı kararı o verecek sonuçta :)

AMD Radeon R7 250 Sapphire 2GB DDR3 Edition compare Nvidia GeForce GTX 460 GPU

Ayrıca ahım şahım bir fark yok aralarında.

Güncel olunca ne oluyor ? Benim için en iyi ekran kartı performanslı karttır. ayrıca hd6870 3 nesil önce çıkmış bir kart çok eski değil.

Dediğim gibi, çok daha iyi performans verir r7 250'den de gtx 460'tan da. Ama şöyle bir durum var. 2.el alınca seni 5 sene de götürür 5 ay da 5 gün de. 2.el alınca böyle bir durum var. Dediğim gibi, bize değil kullanıcıya kalmış gerisi. Elimizden geleni yaptık öyle değil mi :)

Ben hd6870 ile söylüyorum. Gerçi kartı alacak olan biz değiliz, buna alacak arkadaş karar versin. Ben düşük bütçe ile sıfır ama giriş seviye kart alacağıma 2.el orta seviye bir kart almayı tercih ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı