MSI GT70 20D Modeli Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Egemen Birol

Hectopat
Merhaba;
Technopat'ta bu konu hakkında bir konu açmıştım fakat pek yardım eden olmadı.

Sorum şu:
Bu yaz yeni bir oyuncu bilgisayarı almak istiyorum ve birkaç arkadaşım ve kendi araştırmalarımla MSI GT70 20D modeline yöneldim fakat aklımda birkaç soru var lütfen bilen birisi cevaplasın.
Forumda bir msi modeli ile gelen mousenin tutukluk yaptıği söylenmişti acaba gerçekten böyle bir sorun olabilir mi?
Yanında gönderilen gaming aksesuarları cihazla aynı anda mı farklı farklı mı geliyor?
Son zamanlarda MSI bilgisayarlarla ilgili çok sorun okudum acaba bu kullanıcı hatası mıdır yoksa gelen cihazlarda böyle sorunlar olabilir mi?

Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben MSI GT70 2OD Dragon Edition modelini kullanıyorum. Tutukluk yapması diye birşey hiç duymadım. Benim kullandığım mouse'ta hiçbir sıkıntı yok. Fakat elektronik bu belli olmaz.
Yanında verilen gaming paketi aldığın yere göre değişir. Ben pcdepo.com'dan aldım aynı anda gönderildi. Hatalar duydum derken, ne gibi hatalar. Bu bilgisayarın herhangi kronik bir sorunu yok. Yani tamamen kullanıcı hatasına bağlı hatalardır. Bu bilgisayarın kullanıcısı bu forumda epey var, güvenebilirsiniz. :-D

Ben MSI GT70 2OD Dragon Edition modelini kullanıyorum. Tutukluk yapması diye birşey hiç duymadım. Benim kullandığım mouse'ta hiçbir sıkıntı yok. Fakat elektronik bu belli olmaz.
Yanında verilen gaming paketi aldığın yere göre değişir. Ben pcdepo.com'dan aldım aynı anda gönderildi. Hatalar duydum derken, ne gibi hatalar. Bu bilgisayarın herhangi kronik bir sorunu yok. Yani tamamen kullanıcı hatasına bağlı hatalardır. Bu bilgisayarın kullanıcısı bu forumda epey var, güvenebilirsiniz. :-D

Kronik olarak değil de mesela pilin ölü çıkması ya da bilgisayarda ölü piksel gibi ayni zamanda kargoda ezilebiliyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende MSI GT70 2OD Dragon Edition 2 kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Hashüs arkadaşımızın dediği gibi aksesurlar pcdepo'dan alırsan yanında geliyor.

Hocam aldığın yerin kargolamasıyla ve kargo şirketiyle alakalı bir durum seninki. Dediğim gibi pcdepo.com'dan aldım, sıkıntı yaşamadım. Ama bu demek değildir ki sen sıkıntı yaşamayacaksın. Güvenilir siteler, yani pcdepo.com, sanalmarketim bunlar kargolama da gayet özenlidir, sorun olacağını düşünmüyorum.

Bende pcdepo.com dan almayı planlıyorum "Dolar biraz düşerse :)". Pcdepo'nun ilgili olduğu belli. Atılan yorumlara çok güzel yanıtlar vermiş.

Pcdepo.com'un belli kampanyalarını oluyor. Siteyi düzenli olarak takip et, uçuk indirimler yapabiliyorlar. Mesela benim bilgisayarı aldığım sıralarda, bilgisayarın 6200TL fiyatı vardı. Bir gece saat 12:30 civarında 5300 lira havale fiyatını gördüm ve hemen aldım. Ertesi gün beni aradılar, bilgisayarı aldığımı teyit etmek için. Bende öğleden sonra havaleyi yaptım. Aradım pcdepo'yu havaleyi yaptım dedim. 3 gün içinde bilgisayar evime geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı