MSİ GT70 2PE DOMANİTOR PRO Sıcaklık Sorunu

MaviDumanEtkisi

Hectopat
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar bende MSİ Gt70 i7 4930mx işlemcili ve GTX 880m ekran kartlı modeli var. Bugün şans eseri izlediğim bir videoda benim bilgisayarın aynı özellikleri olanını test etmişler ve HW Monitor programı yardımı ile GPU ve CPU sıcaklık değerlerine bakmışlar. Video yabancıların. Onların ısı değerleri GPU:89 CPU:96

Bende korku başladı ileride bu kadar yüksek sıcaklıklara gelirse ne yapacağım :D .
Hava artık ısınmaya başladı ve BF 4 de bugün ultraya çektim tüm özellikleri turbo açmadan 90 derece gördüm . Turbo fanı açınca 85'e indi derece. Hava soğukken (Evde doğalgaz var ortalama odamın sıcaklığı 25 derece) gördüğüm turbo fansız 75 derece idi. Turbo fan açınca 67 gibi bir değer aldım bana normal gelmişti.

Yazın ben 95 derecelerde nasıl oynayabilirim ki klavye yanar turbo açsam 90 derece olsa sizce de biraz fazla değil mi donanımsal bir sorun mu oluştu demek istiyorum ama onlarda böyle bir değer sizce ne kadar doğru bu konuyu sizlerle tartışmak istiyorum.

@Recep Baltaş Abiciğim sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ? (Gerçekten korku başladı ve bilgisayarın oyun performansını sıcaklığını inceleyen sendin sana sormak gerek diye düşündüm)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc depo.com'dan aldım ve 9.500 TL verdim. Ben kendimi son 2 senede çıkacak olan oyunlar için hazırlamıştım özellikle de yazın balkonda kahvemi içerken bir yandan da GTA V 'i bitirmek için aldım bu bilgisayarı hem de üni.'de lan partileri yapmak için.

Bu kadar ısınması beni baya bir korkutmaya başladı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Abicim cihaz daha yeni zaten toz olayı yok ama hava ısındıkça. Derece artıyor. Bu hep böyle devam ederse pek oyun oynayamam diye yakınıyorum.

Benim bilgisayarımın aynısını aynı özelliklerinin aynısı ve 96. Derece görülmüş. Video'su da var yani.

Hava soğukken süper ama hava ısındıkça biraz sıkıntı yapar gibime geliyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı