MSI Gt70 Dragon Edition 2 Mavi Ekran

Güncellemeleri yaptım şimdi. Fakat bu hatası hep recovery yaptığım zaman veriyor. Recovery yaptıktan sonra maalesef mağazadan Windows 8.1 indiriyorum.

Kendi Windows 8.1 .iso formatında çıkartmak için, ilk başa Windows 8 medyasını indiremeye başladığında iptal edip, Windows 8.1 medyasını indirip iso dosyasını yazdırdım (Hem flash belleğe, hem DVD'ye).

Fakat temiz kurulum yaparken anahtar kısmına kendi Windows 8 anahtarımı girdiğimde kabul etmedi. O yüzden hep recovery yapıp, ondan sonra güncelleme yapmak zorunda kalıyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat temiz kurulum yaparken anahtar kısmına kendi Windows 8 anahtarımı girdiğimde kabul etmedi. O yüzden hep recovery yapıp, ondan sonra güncelleme yapmak zorunda kalıyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Usb'yi açıp içinde "Sources"klasöründe "ei.cfg" adında dosya oluştur, içerisine aşağıdakileri yapıştır kuruluma geç. Kurulum bittikten sonra lisans anahtarı ile etkinleştirmeyi dene, olmazsa Microsoft destek hattını ararsın. Amaç burda kurulum esnasında anahtar girmeden kurmak.
Kod:
[EditionID] 
Professional 
[Channel]
Retail 
[VL]
0

Tamam bunu deneyeceğim Fakat güvenilir mi? Yani bu şekilde yapmak sıkıntı çıkartmaz değil mi? Ayrıca, şuan sistemde bir sıkıntı yok olursa, bu şekilde temiz kurulum yapacağımda buraya yazarım. Konu açık kalsın ilerde bu konuya cevap yazarım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…