MSI GT70 Dragon Edition 2OD Bluetooth çalışmama sorunu

luissergioquero

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 kurulu MSI GT 70 Dragon Edition 2OD bilgisayar kullanıyorum. FIFA 18 oynamak için Xbox One S controller aldım geçen hafta. Bluetooth ile bağlanmaya çalıştım fakat olmadı. Bilgisayarım ne bir telefonu ne de gamepadi gördü. Eski ASUS laptopta sıkıntı olmadan gamepadi de telefonu da bağladım. Yaklaşık 2 ay öncesine kadar Bluetooth çalışıyordu. En son telefondan bir foto göndereceğimde göremedim laptopu. İşim olmaz düşüncesiyle üzerine düşmemiştim.
İlk çare olarak sürücüleri kaldırıp yükledim. Fakat olmadı. İnternetten türlü çözümlere baktım, yine olmadı. Son bir çare olarak sorun gidermeyi çalıştırdım ve bana Bluetooth Server cihazında sürücü sorunu var uyarısı geldi. Elim kolum bağlandı. Ne yapacağım arkadaşlar. Yardımlarınızı bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurulu MSI GT 70 Dragon Edition 2OD bilgisayar kullanıyorum. FIFA 18 oynamak için Xbox One S controller aldım geçen hafta. Bluetooth ile bağlanmaya çalıştım fakat olmadı. Bilgisayarım ne bir telefonu ne de gamepadi gördü. Eski ASUS laptopta sıkıntı olmadan gamepadi de telefonu da bağladım. Yaklaşık 2 ay öncesine kadar Bluetooth çalışıyordu. En son telefondan bir foto göndereceğimde göremedim laptopu. İşim olmaz düşüncesiyle üzerine düşmemiştim.
İlk çare olarak sürücüleri kaldırıp yükledim. Fakat olmadı. İnternetten türlü çözümlere baktım, yine olmadı. Son bir çare olarak sorun gidermeyi çalıştırdım ve bana Bluetooth Server cihazında sürücü sorunu var uyarısı geldi. Elim kolum bağlandı. Ne yapacağım arkadaşlar. Yardımlarınızı bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım.

MSI'ın sitesinden Bluetooth driverlarını güncellediniz mi?

Bios sürümünüz güncel mi?

Kardeşim msi sitesindeki bluetoth sürücüleri çok eski kendinde kurulu olanların yenilerini yükledim. ve bios nasıl güncellenir nerden bulunur yeni bios bilniyorum doğrusu :(

Kardeşim msi sitesindeki bluetoth sürücüleri çok eski kendinde kurulu olanların yenilerini yükledim. ve bios nasıl güncellenir nerden bulunur yeni bios bilniyorum doğrusu :(

Technopat'ın rehberini izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kardeşim şimdi ben de onu izliyordum. fakat sıkıntı şu ; ben windows 10 kullanıyorum .

Bios güncellemesi için tek yapmanız gereken MSI sitesinde modelinizin güncel bios sürünümünü indirip flash diske yüklemek olucak. Sonra rehberdeki gibi biosa girip güncelleme yapabilirsiniz. Hata yapmamaya özen gösterin yalnış bir işlem sonucunda kendiniz müdahele edemezsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı