luissergioquero
Kilopat
Daha fazla
Windows 10 kurulu MSI GT 70 Dragon Edition 2OD bilgisayar kullanıyorum. FIFA 18 oynamak için Xbox One S controller aldım geçen hafta. Bluetooth ile bağlanmaya çalıştım fakat olmadı. Bilgisayarım ne bir telefonu ne de gamepadi gördü. Eski ASUS laptopta sıkıntı olmadan gamepadi de telefonu da bağladım. Yaklaşık 2 ay öncesine kadar Bluetooth çalışıyordu. En son telefondan bir foto göndereceğimde göremedim laptopu. İşim olmaz düşüncesiyle üzerine düşmemiştim.
İlk çare olarak sürücüleri kaldırıp yükledim. Fakat olmadı. İnternetten türlü çözümlere baktım, yine olmadı. Son bir çare olarak sorun gidermeyi çalıştırdım ve bana Bluetooth Server cihazında sürücü sorunu var uyarısı geldi. Elim kolum bağlandı. Ne yapacağım arkadaşlar. Yardımlarınızı bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım.
İlk çare olarak sürücüleri kaldırıp yükledim. Fakat olmadı. İnternetten türlü çözümlere baktım, yine olmadı. Son bir çare olarak sorun gidermeyi çalıştırdım ve bana Bluetooth Server cihazında sürücü sorunu var uyarısı geldi. Elim kolum bağlandı. Ne yapacağım arkadaşlar. Yardımlarınızı bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım.
Son düzenleyen: Moderatör: