Daha fazla
- Meslek
- Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar arkadaşlar, belki bilen arkadaşlarım denk gelir daha önce de konusunu açtığım bir ekran kartını satın aldım. Ekran kartım MSI GTX 1050 2 GB modeli arkadaşlar. Fakat Aero ITX modeli değil sanırım. Bu linkteki karttır. FurMark'ta test ederek satın aldım. 480p, 720p, 1080p ayarlarda genelde FurMark'taki ısı eğrisi 64-66 derece arasında eğrilmeye başlıyor. Genelde 72-75 derecelerde seyrediyor. 1080p, 8X MSAA açık ayarlarda 83 dereceyi gördü uzun süre tutunca. Onun haricinde oyunlarda Steam PUBG'de 1440*900, yüksek ayarlarda yani Ultra'nın bir altı ayarlarda diyeyim 78 dereceyi gördüm. İşlemcim Ryzen 5 3600 ve 16 GB 3600 MHz RAM'im mevcut. Yüksek ayarlarda aldığım FPS 75 civarı bazen 65 oluyor bazen de 83 FPS'lere çıkıyor. CS:GO oynarken sıcaklık 70leri hiç bulmuyor. Son olarak ekran kartımın üzerindeki termal macun orijinal macunudur. Hiç açılmamış kart almaya özen gösterdim. Bu arada bilgisayar kasam Rampage 79 modeli ve ayrıca 3 adet HDD ve 1 adet SSD çalışıyor. Kasa önünde 12 cm fan hava girişi için ve kasa çıkışında 8 cm fan mevcut. Ne kadar yükselirse bu sıcaklık sorun yaşatır?
Son düzenleyen: Moderatör: