MSI GTX 1060 GTA 5 FPS sorunu

Noggola

Hectopat
Daha fazla  
Technopat'ın çektiği videodaki ayarların aynısını yaptım fakat gereken performansı alamadım. Aldığım ortalama FPS 50 fakat videodaki ortalama FPS 90. Niçin böyle ? GPU kullanımına baktığımda %75-95 arası kullanım fakat videoda %99. İşlemcim : I5 6600 RAM : 16 GB 2133MHz

Oyun içinde denedim çoğunlukla 40-50 FPS ve GPU kullanımı %60-80 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher ı indireceğim fakat bu GTA 5 böyle mi olacak ?

@Recep Baltaş Nasıl düzelteceğim ? Lütfen cevap.

Ve de bu sorunu ?
Ben bu fotoğraftaki sorunun oyunun yuklu olduğu diskten dolayı olduğunu düşünüyorum disk te bir sorun olabilir oyun dosyaları düzgün yüklenmemiş olabilir.

Fotoğraftaki sahnede o FPS'yi alman gayet normal. Full ayarlarda 1080p'de ben de 1070 var. i7 6700 var. Bu sahnede 98 FPS alıyorum. Full ayarlar ve 2x MSAA'da. MSAA'yı açmazsam GPU %80'e kitleniyor. Hic azalmıyor ve artmıyor. MSAA 2x'te %95 %99 arası kullanım var.

Bi video çekermisin ayarları da göstererek ve Msi Afterburner kullanarak.

Ben de buna benzer bir sistem alacaktım hayal kırıklığına uğradım.

Nereden aldın sistemi geri götür başka çare yok.

Memtest ile belleklerinizi test edin. HD Tune ile de diskinizi test edin. Eğer sorun çıkmazsa ekran kartınızı servise gönderin.

Yorumları okuduğum zaman çoğu kişinin, ''1060 alacaktım, hayal kırıklığına uğradım'' dediğini gördüm. Herkes de bu sorun çıkacak diye bir kayda var mı? ''İ5`ler kötü, İ5`ler kullanılmaz'' demek saçma bence. Konunun sahibi, sizde fazla kafaya takmayın lütfen. Ekran kartını veya işlemcinin hala sorunlarını çözemediyseniz servise yollayın veya iade edin olsun bitsin. Birde DSR`la 4k yapıp MSAA açmadan ultrada deneyin. Ekran çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa, işlemciye o kadar az yük biner.

Recep Abi ekran kartında arıza var dedi servise yollayacağım. Bu arada evet bu sorundan dolayı GTX 1060 almaktan vazgeçmeyin herkeste çıkacak diye bir şey yok.

Recep Abi ekran kartında arıza var dedi servise yollayacağım. Bu arada evet bu sorundan dolayı GTX 1060 almaktan vazgeçmeyin herkeste çıkacak diye bir şey yok.
Ekran kartında sorun olduğu kesin mi ? Diğer oyunlarda da böyle sorun yaşıyor musun ?

Ekran kartında sorun olduğu kesin mi ? Diğer oyunlarda da böyle sorun yaşıyor musun ?
Recep Abi arıza var dedi. Zaten başka bir şeyden olacağını düşünmüyorum. Başka test edebileceğim oyunum yok.

Garantiye yollayacağım direk.

Total War Warhammer ı yükledim benchmark testinde ultra ayarlarda ortalama 67FPS aldım. Neden bilmiyorum ama sol üstte değerleri göremedim (MSI Afterburner dan açtım). Sizce sebep GTA da mıdır ? Sorun ekran kartında olsa 67FPS alamazdım diye düşünüyorum. Technopat videoda 71FPS almıştı ki onlarda daha üst düzey işlemci var.

Oyunda sorun olabilir mi ? @Recep Baltaş Ona göre yollayacağım garantiye.

Dediğim gibi oyun yuklenmesinde veya yuklediğin diskte sorun olabilir Cd ile mi yükledin gta yı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…