Night Fury
Megapat
Daha yeni aldığım GTX 1070'de CW mevcut. Bir zarar teşkil ediyor mu? Stokta bir tane vardı iade etsem bile stokların dolması uzun sürer.
Dilinize dolamışsınız CW var diye , hangi CW arkadaş, bırakın bu işleri. Bende o gün EVGA 1070 sc modelini aldım, CW felan yok. Kartın fanları arasında gezen dolaşan hava akımı sesini önüne gelen CW deyip sahneye çıkıyor. Varsa da git değişsinler, burda ki insanların senin kartında ki CW olayına ne gibi yardımları olabilir. Sıktı artık bu CW muhabbetleri, Adamlar kartı satışa sunmadan önce yüzlerce testten ,buna CW testleride dahil geçiriyorlar, öyle bir durum olsa neden satışa sunsun malı. Sıktı bu konular artık.Daha yeni aldığım GTX 1070'de CW mevcut. Bir zarar teşkil ediyor mu? Stokta bir tane vardı iade etsem bile stokların dolması uzun sürer.
Her kartta CW olacak diye bir şey yok. Arkadaş zaten modele laf atmamış. Kendi ürününde olduğunu belirtmiş.Dilinize dolamışsınız CW var diye , hangi CW arkadaş, bırakın bu işleri. Bende o gün EVGA 1070 sc modelini aldım, CW felan yok. Kartın fanları arasında gezen dolaşan hava akımı sesini önüne gelen CW deyip sahneye çıkıyor. Varsa da git değişsinler, burda ki insanların senin kartında ki CW olayına ne gibi yardımları olabilir. Sıktı artık bu CW muhabbetleri, Adamlar kartı satışa sunmadan önce yüzlerce testten ,buna CW testleride dahil geçiriyorlar, öyle bir durum olsa neden satışa sunsun malı. Sıktı bu konular artık.
Evet, kartlar otomatik üretimdir(bazı firmalar hariç). Hatta Asus bu üretime ''Auto Extreme'' adını vermiştir. Sürü testlerden geçtiği felan da yok...@vicekonsul bu mesajınızdan bile bilgisizlik akıyor. Kartlar CW testinden geçirilmezler. Kartlar öyle bir sürü testten falan geçmezler. Bu tamamen şans işidir, senin kartında yok diye kimsede olmayacağı anlamına gelmez. CW'nin nedenini açıkladım zaten. Hava akımıyla karıştıran yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.