MSI GTX 1070 ARMOR CW sorunu

Daha yeni aldığım GTX 1070'de CW mevcut. Bir zarar teşkil ediyor mu? Stokta bir tane vardı iade etsem bile stokların dolması uzun sürer.
Dilinize dolamışsınız CW var diye , hangi CW arkadaş, bırakın bu işleri. Bende o gün EVGA 1070 sc modelini aldım, CW felan yok. Kartın fanları arasında gezen dolaşan hava akımı sesini önüne gelen CW deyip sahneye çıkıyor. Varsa da git değişsinler, burda ki insanların senin kartında ki CW olayına ne gibi yardımları olabilir. Sıktı artık bu CW muhabbetleri, Adamlar kartı satışa sunmadan önce yüzlerce testten ,buna CW testleride dahil geçiriyorlar, öyle bir durum olsa neden satışa sunsun malı. Sıktı bu konular artık.

Kaç senelik bilgisayarcıyım CW'nin ne olduğunu ve sorun teşkil etmediğini biliyorum. Ama ürünü daha yeni aldım yüklü miktarda para ödedim ve haliyle biraz titiz davranmak, diğer bilgisayarcıların tavsiyelerini duymak, bilgiyi doğrulamak istiyorum. Her şeyi tamamen bilemem ki ben. Forum amacı da bu zaten. İnsanlar kendi sorunlarının çözümlerini arıyorlar. Sen cevaplamak zorunda değilsin, sende olmadı diye herkes de olmayacağı anlamına gelmiyor.

@vicekonsul bu mesajınızdan bile bilgisizlik akıyor. Kartlar CW testinden geçirilmezler. Kartlar öyle bir sürü testten falan geçmezler. Bu tamamen şans işidir, senin kartında yok diye kimsede olmayacağı anlamına gelmez. CW'nin nedenini açıkladım zaten. Hava akımıyla karıştıran yok.

Dilinize dolamışsınız CW var diye , hangi CW arkadaş, bırakın bu işleri. Bende o gün EVGA 1070 sc modelini aldım, CW felan yok. Kartın fanları arasında gezen dolaşan hava akımı sesini önüne gelen CW deyip sahneye çıkıyor. Varsa da git değişsinler, burda ki insanların senin kartında ki CW olayına ne gibi yardımları olabilir. Sıktı artık bu CW muhabbetleri, Adamlar kartı satışa sunmadan önce yüzlerce testten ,buna CW testleride dahil geçiriyorlar, öyle bir durum olsa neden satışa sunsun malı. Sıktı bu konular artık.
Her kartta CW olacak diye bir şey yok. Arkadaş zaten modele laf atmamış. Kendi ürününde olduğunu belirtmiş.

@vicekonsul bu mesajınızdan bile bilgisizlik akıyor. Kartlar CW testinden geçirilmezler. Kartlar öyle bir sürü testten falan geçmezler. Bu tamamen şans işidir, senin kartında yok diye kimsede olmayacağı anlamına gelmez. CW'nin nedenini açıkladım zaten. Hava akımıyla karıştıran yok.
Evet, kartlar otomatik üretimdir(bazı firmalar hariç). Hatta Asus bu üretime ''Auto Extreme'' adını vermiştir. Sürü testlerden geçtiği felan da yok...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı