MSI GTX 1070 Gaming x 8GB OC ve MHz sorunu

Regaip Özdal

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim GTX 1070 ekran kartına sahibim. Sorunum ise ekran kartına hız aşırtma yapamıyorum hangi yolu denediysem olmuyor, Gaming App, MSI Afterburner vs. Sorun tam olarak ekran kartı MHz 1582'ye sabit görünüyor aşırtılmıyor normalde ekran kartının Gaming App ile şu OC veya Gaming Modda şu aşağıdaki değerlere çıkması lazım fakat oda olmuyor. Resmen ekran kartı 1582MHz sabitlenmiş. BIOS güncellemesini de yaptım hiç bir şekilde o değer değişmiyor.
Boost Clock / Base Clock / Memory Frequency

1797 MHz / 1607 MHz / 8108 MHz (OC Mode)
1771 MHz / 1582 MHz / 8010 MHz (Gaming Mode)
1683 MHz / 1506 MHz / 8010 MHz (Silent Mode)

Recep Abi'nin daha önce videoda gösterdiği şekilde yapmak istedim seri numarası tutmadığı için BAT dosyası ile de OC yapamıyorum, kendi sitesinden BIOS sürümünü indiriyorum fakat sadece güncelliyor overclock ile ilgili bir şey çıkmıyor BAT dosyasında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

güncel yokmu çaresi arkadaşlar @Recep Baltaş abi yardımcı olurmusun

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı