Açıkcası cevaplarınız çok sinirli olduğu için yazma ihtiyacı duydum. Muhtemelen beni de tersleyeceksiniz ancak önemsemiyorum. Fiyatınızın neden yüksek olduğunu size çok kısa bir şekilde anlatayım, tecrübeniz olsun.
1. 9 taksit yapıyor musunuz? İnternetten veya mağazadan alınca peşin fiyatına 9 taksit var. Sizde yoksa ben mağaza fiyatıyla aynı koyuyorum kime ne diyemezsiniz.
2. Fatura kesiyor musunuz? Ben serbest meslek erbabıyım ve adıma faturalı aldığımda kdv'yi düşebiliyorum. Kısaca söylemek gerekirse, 2000 liraya aldığım cihaz bana 1800 lira gibi bir fiyata denk geliyor.
3. Beğenmezsek 15 gün içinde iade edebiliyor muyuz? İnternetten alınca edebiliyoruz malumunuz. Ben kartı aldım, makineye taktım ve performansını beğenmedim. Sizi aradığımda "tabi geri alırım" diyecek misiniz? Almazsanız, Tüketici haklarına şikayet edebilecek miyim?
Daha da yazarım ancak bunlar yeterli. Herkese atar yapacağınıza, mal nasıl satılır öğrenmek lazım. "Satılmazsa işlemci alır kullanırım" kimseye inandırıcı gelmiyor. Hepimiz amacınızın satıp cebinize para koymak olduğunu biliyor. Tok satıcı gözükmeye gerek yok. 2000 lira verip ekran kartı alacak kişiler de bir ekmeğe muhtaç değiller.