Satıldı MSI GTX 1070 Gaming Z

Arkadaşım ürün çekiliş hediyesi. Faturası yok.

Gereği yapılacak ne var? Sizin bana grup halinde saldırmanızdan başka? Sizi rahatsız eden nedir anlamadım?
Kardeşim mesajlarıma bakarsan seni savunduğumu görürsün.

Konunun temizlenmesi için dedim.

Tamam siz haklısınız. Daha yorum yapmanıza gerek yok.

Şimdi ürün kodu 2 oyundan sadece birini almanıza imkan sağlıyor. Bütçenizi belirtin ki yardımcı olabileyim.

Bana Gaming X modelinin linkini atıyor bir de stoklarda yok komiksiniz :)) Ürüne birde 2.el damgası tamam bence daha konuşmayalım çok bilgilisiniz maşallah.
Anlatamıyorum galiba stoklar bitti diye tekrar gelince aynı fiyat olucak diye Asus Turbo-gtx1080-8g D5x Dvi 2hdmi 2dp Ekran Karti - n11.com

Anlatamıyorum galiba stoklar bitti diye tekrar gelince aynı fiyat olucak diye Asus Turbo-gtx1080-8g D5x Dvi 2hdmi 2dp Ekran Karti - n11.com
Nereden biliyorsunuz aynı fiyatta olucağını? Belki de kampanya vardı yeni gelenlerle birlikte fiyatlar değişecek belki? Hadi diyelim ki bu fiyattan olsun piyasa da bir sürü marka ve model var bunlar kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Sana Rx 480 lazım olur, bana Gtx 1060, diğerine 1070 ihtiyaca göre. Ayriyetten siz internetten her gördüğünüz mağazaya güvenebiliyormusunuz? Şahsen ben belli başlı mağazalar hariç (ki onlarında müşteri yorumlarına bakarım) asla alışveriş yapmam. Yani arkadaşım hiç bence kendini daha yorma sana 1080 lazımsa git onu al bende fiyat bu. Hayırlı günler.

Hem zaten benim koyduğum model ile linkteki modelin ne alakası var? Siz Msi Gtx 1080 Gaming Z modeline bakın bakayım fiyatı kaç para? Ucuz olsun diyorsanız referans sürüm alabilirsiniz ki oda yine en az 1900tl civarı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı