MSI GTX 1070 Ti AERO stres testinde 82 dereceyi görüyor

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartım (MSI GTX 1070 Ti AERO) stres testinde 2 dk sonunda 82 dereceyi gördü. Kasam Corsair Spec Alpha, sizce ekran kartımda sorun var mı? Yoksa garantiye veriyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AERO modeli için normal sayılabilir. İyileşmesini istiyorsanız, kasa içi hava sirkülasyonunu düzene sokmalısınız.
Önde ve varsa yan/alt kısımda içeriye üfleyen, üst ve egzoz kısmında da dışarıya üfleyen fanlar bulunmalı.
AERO modeli için normal sayılabilir. İyileşmesini istiyorsanız, kasa içi hava sirkülasyonunu düzene sokmalısınız.
Önde ve varsa yan/alt kısımda içeriye üfleyen, üst ve egzoz kısmında da dışarıya üfleyen fanlar bulunmalı.

Çözüm
Şuan kasamın önünde iki fan bir tanede egzoz fanı mevcut. 360mm desteği mevcut üstten ve önden. Bu arada ileride ekran kartına OC yapılabilir mi sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI AERO serisi blower fan kullanıyor. Sıcaklık değerleri blower fana göre gayet normaldir. Kasanızın kapağı açık değilse açmanızı öneririm sıcaklık konusunda fayda sağlar.

inno3d gtx 1660ti var bende. ultra ayarlarda 90 dereceyi geçip oyundan atıyordu. kasa kapaklarını açıp oynadıgımda 71 derecede sabit kaldı. 2 fanda hava giriş ,bir fanda da eksoz olarak vardı. elimi fanların arkasına koydugumda fanların içeriye hava veremediğini gördüm. bunun sebebi kasanin delikli yapısındandı. deliklerden sağlıklı hava sirkülasyonu olmuyordu. bende fanın önünü açacak şekilde kestim. 2 tanede 140 cm lik akasa fan aldım sarı olanlardan , kapakları kapattım ısınma sorunum ortadan kalktı.
Demem o ki, içeriye soğuk hava girmesi şart ve anında tahliye olması...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı