MSI GTX 1070 Ti aşırı ısınma

Zekeriyaa

Hectopat
Ben kısa zaman önce GTX MSI 1070 Ti aldım. Fakat kart cok ısınıyordu, eski bir kasam var dedim. Onu değiştirdim ama şu an yine aynı şekilde aşırı ısınıyor. Temper glass a elimi sürüyorum, kış aylarında beni yalnız bırakmıyor. Ben de buna çözüm arıyorum. Nerede olabilir sıkıntı anlamıyorum. Bir tanıdık kasanın üstüne 2 tane fan al, rahatlar dedi fakat bilemedim. Belki sorun öyle bir sorun değildir diye dedim, içimi açıp 100 TL'lik termal macun süreyim diye ama yemedi garantisi var diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar leş program olamaz hiçbir şey göstermiyor CPU GPU aç diyorum gine hiçbir şey yok oyunların içindeki Benchmark yap deyince daha çok bilgi veriyor en iyisi ben size oradan fotoğraf atayım.
Videoyu 3:50 itibariyle izleyin. Orada dediğini yaptığınızda bir sorun olmaması lazım. Bu programı yıllarca birsürü bilgisayarda kullandım daha bir sorun bile yaşamadım.

Kasanın önü kapalı, kablolama kötü, fan devir hızlarını ve fanların yönünü kontrol et, belki ters takılmış fan vardır. Oyundayken elini egzoz fanının arkasına koy atılan hava sıcaksa öndeki 3 fan yeterince soğuk havayı kasaya sağlayamıyor demektir.

1 Tane RAM'mi kullanıyorsun?

Evet RAM arıyorum onun içinde bu anakartın desteklediği QVL listesindeki RAM'ler Amazon'da bile bitmiş ondan başka bir konu açtım kullanan varsa 3200 MHz 2x8 GB RAM bana da söylesin diye ASUS ROG STRIX B350-F GAMING'de cevap bekliyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…