darkblood54
Kilopat
Teşekkür ederim ilginiz için.demek istediğim kasada bulunan stok 2 fanı yukarı kısma takmanız, uyum hava akışı orantısı açısından söylemiştim tamamen size kalmış
Teşekkür ederim ilginiz için.demek istediğim kasada bulunan stok 2 fanı yukarı kısma takmanız, uyum hava akışı orantısı açısından söylemiştim tamamen size kalmış
rica ederimTeşekkür ederim ilginiz için.
Yüksek performans ve sessizlik.@darkblood54 yüksek sessizlik ve standart performans mı yoksa yüksek performans ve sessizlik mi?
gözümden kaçmış @rtakak arkadaşın önerdiği fanlar daha iyidir msi torx'tenYüksek performans ve sessizlik.
@Veysel Anıl İzmitli'nin önerdiği fanlar nasıldır ?
İlk defa gördüm ve hoşuma gitti ama nette doğru düzgün inceleme videosuna rastlamadım.
Teşekür ederim sanırım bunlardan alacağım.Etkisi ne kadar olur ? 5 derece etkilermi ekran kartını ?Akasa Viper 12cm S-Flow Yüksek Performanslı Sessiz Kasa Fanı Fiyatı
Bunu almalısın.
MSI Torx kasa fanından daha iyidir.
İnternette incelemelerini bulabilirsin.
Corsair Air Series AF120 Performance Edition HighAirflow Fiyatı bu fan nasıldır ?Teşekür ederim sanırım bunlardan alacağım.Etkisi ne kadar olur ? 5 derece etkilermi ekran kartını ?
evet onda sıkıntı yokTahminde bulunamayacağım.
Önceden belirttiğim gibi bir fanı içeri diğerini dışarı üfleyecek şekilde ayarladın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.