MSI GTX 1080 Coil Whine Problemi

Daha fazla  
MSI GTX 1080 Sea Hawk modeli var. Kartımda Coil Whine problemi var. Yeni başladı problem. Garantisi bitmiş durumda servise yollasam bir şey çıkar mı? Veya kartı satabilir miyim? Yük altındaki sesi rahatsız ediyor. Teşekkürler.

Tamir işine girmeyin bobin değişmesi gerekli maalesef bu şekilde kullanmaya devam etmek en doğru adım olacaktır. Çünkü garantisi olmayan bir ürün için nasıl bir fiyat çıkar meçhul siz yinede bir araştırın ama sanmıyorum. Ayrıca servisler Coil Whine problemlerine maalesef ki artık bakmıyor. Geçmiş olsun tekrardan.

Aslında 5700XT' ye geçmek istiyordum. 5700XT ilk çıktığında 1080'i satılığa koymuştum. Fakat bu hafta baktım ses geliyor. Biri niye coil whine'lı bir ekran kartı almak ister diye düşündüm. Galiba bu kartla devam edeceğim veya uygun fiyattan satıp 5700XT'ye geçeceğim.

Aslında 5700XT' ye geçmek istiyordum. 5700XT ilk çıktığında 1080'i satılığa koymuştum. Fakat bu hafta baktım ses geliyor. Biri niye coil whine'lı bir ekran kartı almak ister diye düşündüm. Galiba bu kartla devam edeceğim veya uygun fiyattan satıp 5700XT'ye geçeceğim.
Kesinlikle katılıyorum. Satmakta mantıklı değil ha şu var alan olur mu olmaz mı alıcının bileceği iş ama tabi ki garanti olmadığı için o şekilde satmak etik değil. Fan hızlarını yükselterek belki bastırabilirsiniz.

Rx serilerini köyüleyip sürekli laf atan arkadaşlar gelsin bu konuya nitekim sürekli rx problemli sürekli sorun çıkarıyor diyip duruyorlar.

Rx serilerini köyüleyip sürekli laf atan arkadaşlar gelsin bu konuya nitekim sürekli rx problemli sürekli sorun çıkarıyor diyip duruyorlar.
Genelde hep Nvidia kartlarda görülüyor gibi veya insanlar fazla nvidia kart kullandığı için oran öyle .
Coil Whine benim için sorun olmaz. Kasam uzakta olduğu için duyabileceğimi bile sanmiyorum.
İlanda fiyat değişikliği yapmadım. Fakat alta bobin vızıltısı hafif olduğunu yazdım ne olur ne olmaz.

Rx 5700 XT önermiyorum. Hem kendim sorun yaşadığım hemde sorun yaşayan birçok arkadaş olduğu için. İllaki Amd alınacaksa hep söylüyorum muhakkak sonraki seriler beklenmeli evet RX 5700 XT sorunlarıyla geldi doğru fakat yer yer RTX 2080 kadar güçlü bir kart aynı zamanda. O sebeple sonraki seriler daha düzgün gelecektir diyorum. Son olarak 1080 ile yolunuza devam edin veya satın akabinde bir kaç ay daha sonra Amd veya Nvidia tabanlı yeni bir Ekran kartına geçersiniz.

Rx 5700 XT önermiyorum. Hem kendim sorun yaşadığım hemde sorun yaşayan birçok arkadaş olduğu için. İllaki Amd alınacaksa hep söylüyorum muhakkak sonraki seriler beklenmeli evet RX 5700 XT sorunlarıyla geldi doğru fakat yer yer RTX 2080 kadar güçlü bir kart aynı zamanda. O sebeple sonraki seriler daha düzgün gelecektir diyorum. Son olarak 1080 ile yolunuza devam edin veya satın akabinde bir kaç ay daha sonra Amd veya Nvidia tabanlı yeni bir Ekran kartına geçersiniz.
Hemen satılacağını sanmıyorum zaten ama 5800 serisi sapphire nitro+ geçerim geçersem yüksek ihtimal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı