Satılık MSI GTX 1080 ve i7 7700K Sistem

hyrhly

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi daha bu yıl topladım parça parça ve 2 aydır kullanıyorum.

Ekran kartı: MSI GTX 1080 GAMİNG X
İşlemci: i7 7700K
Anakart: MSI Z270 TOMAHAWK
RAM: Corsair 2*8 3200MHz RAM
SSD: Samsung 960 EVO 250 GB
HDD: Toshiba P300 1TB
SIVI SOĞUTMA: Corsair H115İ PRO
Kasa: NZXT S340 Elite Limited Purple Edition

Evet arkadaşlar sistem bu şekilde ve istediğim fiyat 12.000.
Alıcıya şimdiden hayırlı olsun. Pazarlık yapılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle ben bu bilgisayarı bu yazın sonunda topladım ve her şeyinden memnunum.
Mükemmel bir oyun performansı vardır.
Sistemim:
İşlemci: İ7 7700K
Ekran Kartı: MSI GTX 1080 Gaming X
Anakart: MSI Z270 Tomahawk
SSD: Samsung 960EVO 250 GB
HDD: Toshiba 1TB
RAM: Corsair 3200MHZ 16GB
SIVI SOĞUTMA: CORSAİR H115İ
KASA: NZXT S340 Elite Limited Purple Edition
Güç kaynağı: FSP HYDRO 600W Bronze

Öncelikli fiyatım 9000TL'dir.

Bilgisayarı satma amacım Work and Travel yapmak istiyorum. İndirim fazla yapılmayacaktır. Alıcılar hemen yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
9000 TL diyebiliriz.

Son düzenleme:
Aşırı pahalı satıyorsunuz. O sistemin maximum edeceği 7000 lira.

Şu an bu bilgisayarı satın almaya kalktığınızda ne kadar olucağının farkındamısınız?
Eski nesil hiçbir zaman sıfır fiyatı ile kıyaslanamaz. Bunu anlayın artık. Sizin mantığınız şu 4790K'nın sıfırı ile 8700K'ın sıfırı aynı fiyat diye aynı keseye koyamazsınız. O fiyata 1080ti'li 8700K çok daha uyguna sistem toplanır 2. el'de. Anlatabildim mi?

Eski nesil hiçbir zaman sıfır fiyatı ile kıyaslanamaz. Bunu anlayın artık. Sizin mantığınız şu 4790K'nın sıfırı ile 8700K'ın sıfırı aynı fiyat diye aynı keseye koyamazsınız. O fiyata 1080ti'li 8700K çok daha uyguna sistem toplanır 2. el'de. Anlatabildim mi?
Söylediğini anlayabiliyorum kardeşim sıkıntı yapma. Ama burdaki sistemde sonuçta çöp değil. Ve toplayacakları sistem bunun kadar yeni olamaz. Elbette konuştukça pazarlık payı yapılır.

Söylediğini anlayabiliyorum kardeşim sıkıntı yapma. Ama burdaki sistemde sonuçta çöp değil. Ve toplayacakları sistem bunun kadar yeni olamaz. Elbette konuştukça pazarlık payı yapılır.
Sistem güzel ona birşey dediğim yok. Ama fiyatta revize edilmediği sürece pazarlığa bile gireceklerini zannetmiyorum. İnanın ilanı baltalamak istemiyorum. Diğer müadil platformlarda satılabilir amma Technopat'da bilinçli kullanıcı sayısı fazla olduğundan revizeyi şart görüyorum. Teşekkürler.

Sizin hatrınıza 9000 diyorum ve pazarlık da ekliyorum teşekkürler :D
Arkadaşlar fiyatta pazarlık olucak

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı