Herkese merhaba, iyi forumlar. Benim sorunum dün yeni aldığım başlıktaki ekran kartım boşta masaüstünde 50-55 derece arasında, GPU clock ise MSI afterbunerdan baktığımda sürekli değişken hareketli. Oyuna girdiğimde (CoD Warzone) 60-63 dereceye cıktığında fanlar direkt devreye girip kart sıcaklığını geri düşürüyor. Şu an size mesaj yazarken bile 54 derecede ve arkada hiçbir şey açık değil sadece Google ve Afterburner açık. Diğer bir sorunda GPU kullanımı asla sabit değil düşüyor çıkıyor. Zaten sabit olmaması gerektiğini biliyorum ancak 99'dan birden 73 civarlarına inip tekrardan yükselince canım sıkıldı. Ayrıca su anda sistemde darboğaz var tahminimce. Aldığım Ryzen 5 3600 işlemci kargoda hala gelmedi maalesef. Şu an aktif olarak kullandığım Ryzen 5 1600 ve eski modeli 14 nm olan. GPU kullanımı buna bağlı gibime geliyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Son olarak da Afterburner'dan fan hızı ayarlanmıyor. Auto'ya basıyorum elle 100'e çekiyorum fanlar çalışmıyor. Stres testine soktuğumda 60 derece olduğu anda fanlar aktif devreye giriyor. Bu nedendir?
Yok mu bilen bilgi destek verebilecek biri ?
Yok mu bilen bilgi destek verebilecek biri ?
Son düzenleme: