MSI GTX 1660 Ti Armor vs Ventus

gress

Hectopat
Fiyat olarak çok az bir farkları var ama hangisi daha iyi belli değil. Eski kartlarda Armor modelinin çok ısındığı söyleniyordu ama bu yeni olan model. Adam akıllı bir karşılaştırma da bulamadım hiçbir yerde. Hangisi üstün olan model veya birbirinden daha iyi oldukları yönler neler? Ben Armor almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Bir de sanırım Armor modelinde zero Frozr özelliği varken Ventus'ta bu özellik yok. Bu bilgi doğru mudur?

GTX 1660 Ti Ventus kullanıyorum. Yükte 10 dakikada sıcaklık 76 derece oluyor. Bu değerin üstüne çıkmıyor. Özel bir fan profili oluşturarak 72 dereceye düşürdüm ancak bu sefer de çok gürültülü çalışıyor. Fiyatları birbirine yakın ise Armor alın.

MSI’ın gaming serisi çok iyi onun dışındakiler de fena değil. Alabiliyorsan tabii ki gaming serisini almanı öneririm alamıyorsan da zaten bu iki seri de işini yapan sadece gaming serisine göre biraz malzeme kalitesi düşük olan seri ona göre 3-5 derece daha sıcak görevini yapar onun dışında ben bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Zira ısınması da biraz kasayla alakalı :)
Ya da farklı markaların modelleri yok mu? Piyasa araştırması yapmadı 1660 için ama çok acelen yoksa black friday bekle derim, sonra pişman olursun geçenlerde hepsiburada indirimlerine denk geldin mi bilmiyorum ama 2300-2400’e RTX 2060 satılıyordu :)

MB511 kasayla birlikte Armor 1660 Ti kullanıyorum. Gaming X modeliyle arada fazla fark yok. Geceleri 61-63 derece arası, yaz sıcağında maksimum 68 dereceleri görüyor. Forumda daha önce benzer konular açıldı, MSI 1660 Ti kartlarda ve sonrasında Armor serisini düzeltti. Gaming X ile çok yakınlar ben şaşırmıştım. Aldım ve memnunum, Ventus da alınabilir ancak Armor ile arasında 50-100 TL varsa bile Armor alın derim.

Evet Armor'da Zero Frozr özelliği var, 60 dereceye kadar fanlar çalışmıyor. Ventus'ta yok.

Özellikle şu videoda 2 ekran kartı karşılaştırılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle yorumlar için teşekkür edrim.

MSI’ın gaming serisi çok iyi onun dışındakiler de fena değil. Alabiliyorsan tabii ki gaming serisini almanı öneririm alamıyorsan da zaten bu iki seri de işini yapan sadece gaming serisine göre biraz malzeme kalitesi düşük olan seri ona göre 3-5 derece daha sıcak görevini yapar onun dışında ben bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Zira ısınması da biraz kasayla alakalı :)
Ya da farklı markaların modelleri yok mu? Piyasa araştırması yapmadı 1660 için ama çok acelen yoksa black friday bekle derim, sonra pişman olursun geçenlerde hepsiburada indirimlerine denk geldin mi bilmiyorum ama 2300-2400’e RTX 2060 satılıyordu :)
Bir internet sitesinden Hazır Sistem olarak alacağım için başka markaların modellerine bakma veya indirim bekleme gibi bir şansım yok.
MB511 kasayla birlikte Armor 1660 Ti kullanıyorum. Gaming X modeliyle arada fazla fark yok. Geceleri 61-63 derece arası, yaz sıcağında maksimum 68 dereceleri görüyor. Forumda daha önce benzer konular açıldı, MSI 1660 Ti kartlarda ve sonrasında Armor serisini düzeltti. Gaming X ile çok yakınlar ben şaşırmıştım. Aldım ve memnunum, Ventus da alınabilir ancak Armor ile arasında 50-100 TL varsa bile Armor alın derim.

Evet Armor'da Zero Frozr özelliği var, 60 dereceye kadar fanlar çalışmıyor. Ventus'ta yok.

Özellikle şu videoda 2 ekran kartı karşılaştırılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim alacağım sistemde de CM Mb511 kasasını tercih edeceğim yaptığınız bu yorum çok değerliydi teşekkürler :) Gerçekten sıcaklık değerleri çok iyiymiş o zaman :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı