MSI GTX 460 mı R7 240 mı?

GTX460 güçlü fakat verimsiz bir kart iken R7 240 ise ona göre daha güçsüz fakat yine ona göre daha verimli bir kart. Her ne kadar güçsüz de olsa Q9400'ün de performansını göz önüne alırsak R7 240 öneririm.

Aslında R7 250 GTX 460 karşısında bile ayakta duramıyor. Yani ekran kartlarından en ufak bir bilgi bile R7 250'nin 240'dan daha iyi olduğunu anlar. Videoda R7 250 bile kötü demek istemiştim.
Sonuç olarak arkadaş R7 240 ile arasında ki farkı merak ediyor, açıklamasını yapmadan atarsanız biz neden attığınızı nereden anlayacağız? Arkadaş R7 250'nin daha üst segment bir kart olduğunu bilmiyor olabilir? Bir bilgi verecekseniz açık ve net bir dille vermeniz gerek; öyle o zaten belli, bu zaten anlaşılır diye yorum yapmak mantıklı değil.

GTX460 güçlü fakat verimsiz bir kart iken R7 240 ise ona göre daha güçsüz fakat yine ona göre daha verimli bir kart. Her ne kadar güçsüz de olsa Q9400'ün de performansını göz önüne alırsak R7 240 öneririm.

R7 240 bazı test videolarına baktığım zaman GTX 640 daha iyi gibi geliyor
Kafam cidden çok karıştı. Hangi ekran kartı daha iyi

R7 240 bazı test videolarına baktığım zaman GTX 640 daha iyi gibi geliyor
Tamam, ben zaten GTX460 daha güçlüdür dedim fakat eski ve son derece verimsiz bir kart olduğunu da belirttim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı