MSI GTX 750 Ti Düşük FPS Sorunu

bassholder

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, dün 750 Ti aldım. Fakat fps değerleri biraz düşük. Darboğaz olduğunu düşünüyorum fakat her oyunda düşük fps örnek:
Cs:Go'da Ultrada: 37 Fps, Maximum 27 FPS, Minimum Very Low:27 Fps, Minimum 30, Maximum çok düşük. Program kullanmam gerekiyor mu ? Afterburner kullanıyorum herhangi bir ayarı yükselteyim mi ? Bu arada İşlemcim Amd - A4 Kesin darboğaz ama cs go da ? Eski ekran kartım Gt420 ile bile lowda 60 fps'yi görüyordum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok teşekkürler 1080P Yapıp ayarları lowa çekersem darboğaz olduğu halde 7-29 Fps arası gidip gelen oyun şu an 34-41 Teşekkür ederim gerçekten.

Hocam çok teşekkürler 1080P Yapıp ayarları lowa çekersem darboğaz olduğu halde 7-29 Fps arası gidip gelen oyun şu an 34-41 Teşekkür ederim gerçekten.
Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ancak ayarları Ultra yaparsanız daha güzel görünebilir ve darboğazı daha da azalır.

MSI afterburner indirip değerlere bakın. Muhtemelen benim başıma gelen size de olmuş. GPU 400 küsürat bir MHz de sabitleniyordu. Garantiye götürdüm ve fatura iadesi ile GTX 950 aldım. Eğer yeni aldıysanız dediklerimi yapın sıkıntı muhtemelen buradaki arkadaşlarla çözülür. Ama sanırım fabrikasyon hatası.

MSI afterburner indirip değerlere bakın. Muhtemelen benim başıma gelen size de olmuş. GPU 400 küsürat bir MHz de sabitleniyordu. Garantiye götürdüm ve fatura iadesi ile GTX 950 aldım. Eğer yeni aldıysanız dediklerimi yapın sıkıntı muhtemelen buradaki arkadaşlarla çözülür. Ama sanırım fabrikasyon hatası.
Hocam mhz msi ayarlarında. 0'da duruyor ama sabitlenmemiş. Fakat ben Voltage arttıramıyorum acaba fabrikasyon hatası ya da Çarpan kilidi afterburnerda kapalı mı ? Bana tam nerden bakabileceğim söylerseniz misal o.c ayarlarını yaptığımız pover limit vb. şeylerin olduğu yerden. Size detaylı bilgi vereyim çok sıkıldım çünkü.

Yardımcı olabilecek biri yok mudur ?

Hocam zaten voltajları biosdan pcıe yuvasından arttırmanız lazımda tavsiye etmem. Msi afterburner ile bir video hazırlayın veya resimler atın ona bakalım. Olmazsa garantisi varsa götürün verin. Zaten ekran kartını elektrik verip yakmadıysanız muhtemelen aynı kartı verirler. Şanslıysanız fatura iadesi olabilir. Aynı durumu yaşadığım için eğer garantisi varsa size yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla bu süre içinde. Fatura iadesi alırsanız da benim gibi üzerine biraz daha para koyup gtx 950 almanızı öneririm. Ek güç kablosu istemeyen modeli bile çıktı. Çok memnunum kartımdan.

Hocam zaten voltajları biosdan pcıe yuvasından arttırmanız lazımda tavsiye etmem. Msi afterburner ile bir video hazırlayın veya resimler atın ona bakalım. Olmazsa garantisi varsa götürün verin. Zaten ekran kartını elektrik verip yakmadıysanız muhtemelen aynı kartı verirler. Şanslıysanız fatura iadesi olabilir. Aynı durumu yaşadığım için eğer garantisi varsa size yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla bu süre içinde. Fatura iadesi alırsanız da benim gibi üzerine biraz daha para koyup gtx 950 almanızı öneririm. Ek güç kablosu istemeyen modeli bile çıktı. Çok memnunum kartımdan.
Öyle mi diyorsunuz ? 5 Dakika içinde atıyorum resimleri. 950 Alayım hatta belki biraz daha koyabilirsem 960 da alabilirim.

İnşallah bir sonuca varabilirim.

Ek olarak kartta hiçbir oynama yapmadım. Zaten Gaming App'den gaming-o.c ye aldım sadece.

@Recep Baltaş Abi twitterdan yazmıştım not aldım demiştin ama unuttun sanırım. Ona göre kartı götürüp garantiye yollayacağım. Boşuna kartsız kalmayayım.

1.PNG

GTX 960 önermem. Kötü olduğu için değil tabi ki. Onun yerine R9 380 polemiğini de açmak istemiyorum. Fakat alacaksanız onu alın. Ama tavsiyem kesinlikle GTX 950 alın. Gerçekten iyi performansı var.
Ne yapıyoruz hocam ? Afterburner noldu ?

Yardımcı olacak yok mu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı