Msi gtx 750ti Core 2 Quad Q8300 Sistemime Uyar Mı?

ozanercann

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar msı 2 gb ekran kartını alacağım fakat bilgisayarıma bu model uyumlu olur mu?

• gigabyte ga-p43-es3g
  • 4 gb kingston ram
  • Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
  • nvidia geforce 210

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden MSI alıyorsun ki? ASUS al daha çok performans alırsın hem daha az ısınır güç kaynağınızı da belirtir misiniz?

merhabaTechnopat, anakart eski olabilir. PCI-E slotu olduğu için hiç bir sorun çıkarmayacaktır.

750Ti'da MSI alınmalı. Asus'da ek olarak 6 pinlik güç girişi bulunmakta. MSI modeli sadece PCI-E slotundan güç almakta. Arkadaşın güç kaynağında 6 pinlik güç çıkışı bulunmayabilir. Bulunuyorsa da Asus veya MSI farketmeyecektir. İstediğinizi alın. Ben MSI öneriyorum.

merhabaTechnopat, anakart eski olabilir. PCI-E slotu olduğu için hiç bir sorun çıkarmayacaktır.

750Ti'da MSI alınmalı. Asus'da ek olarak 6 pinlik güç girişi bulunmakta. MSI modeli sadece PCI-E slotundan güç almakta. Arkadaşın güç kaynağında 6 pinlik güç çıkışı bulunmayabilir. Bulunuyorsa da Asus veya MSI farketmeyecektir. İstediğinizi alın. Ben MSI öneriyorum.
Haklısınız.

Haklısınız. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı