MSI GTX 780 mi Powercolor R9 285 mi ?

Intel core i5 4690k + msı gamıng 5 + corsair 400r al almışken sağlam al. Seni bi 5 sene götürür ve işlemci soğutucu da kesin al. Güzel bir siteden alırsan en fazla 500 daha eklerin olur biter. Bu benim tavsiyem.

Intel core i5 4690k + msı gamıng 5 + corsair 400r al almışken sağlam al. Seni bi 5 sene götürür ve işlemci soğutucu da kesin al. Güzel bir siteden alırsan en fazla 500 daha eklerin olur biter. Bu benim tavsiyem.
Zaten şu anki bilgisayarımın açtığı oyunları bile en düşük ayarlarda akıcı oynayamıyorum. Bu duruma biraz alışığım. O konuda bir sorun yok. Bütcem en fazla 2700 küsür lira. O yüzden bana en uygun sistem bu gibi.

AMD bir sistemde düşünebilirsin. Bu sistemde önümüzdeki yıllarda O.C imkanı bulunuyor.
k1Xrqq.png

Sistem gayet güzel, ufak bir iki değişiklikle SSD sığdırılabilir, ekran kartı Evga GTX 970 olsa, güç kaynağı Corsair vs 550 olsa performanstan kayıp olmadan SSD alınabilir.

Sistem gayet güzel, ufak bir iki değişiklikle SSD sığdırılabilir, ekran kartı Evga GTX 970 olsa, güç kaynağı Corsair vs 550 olsa performanstan kayıp olmadan SSD alınabilir.
Fiyatlarda ( Evga GTX970 1308 TL - Msi GTX970 1259 TL / ZM 600-LX 178TL - VS 550 146 TL ) en ufak ucuzlama bile olmuyor. Tam tersine daha pahalıya almış oluyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı