Msi GTX 960 2G vs Sapphire R9 380 2G

Evet , haklısınız . Ben AMD'nin sitesine girdiğimde her zaman Sapphire markasını görüyorum. Her zaman AMD'nin ürettiği yeni ekran kartları Sapphire markasıyla sunuluyor.

Evet , haklısınız . Ben AMD'nin sitesine girdiğimde her zaman Sapphire markasını görüyorum. Her zaman AMD'nin ürettiği yeni ekran kartları Sapphire markasıyla sunuluyor.
Eskiden cidden aşırı ısınma problemleri oluyordu lakin performans olarak yinede rakiplerinden iyilerdi. Çok sapphire ekran kartım oldu ve çoğu bozuldu ama yeni jenarasyon ekran kartlarında soğutma performans hepsi birarada gerçekten bu sefer olmuş yani.

Ben bu senenin sonunda Sapphire R9 380X almak istiyorum. Performansı iyi diyorlar ama çıkacak olan MSI ile arasında fark ne kadar olacak diye sabırsızlanmıyorum değil.

Ben bu senenin sonunda Sapphire R9 380X almak istiyorum. Performansı iyi diyorlar ama çıkacak olan MSI ile arasında fark ne kadar olacak diye sabırsızlanmıyorum değil.

Bu senenin sonunda yeni mimarili ekran kartları çıkmış olur. O zaman tekrar düşünürsün. MSİ 380X çıkacağını pek sanmıyorum ben.

Ah şu evga amd'ye de el atsa. Evga'nın da gtx modelleri bir harika açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…