Msi GTX 960 2G vs Sapphire R9 380 2G

Hocam yalnız onlar da bozmaya başladı biraz son zamanlarda. :cry:
Hocam valla Vince Lucidonun yaptığı kingpincoolinglere bir göz atabilirseniz harika olur.Adam sanat eseri yaratıyor kartlardan ben böyle soğutma görmedim. Facebooktan ekleyebilirsiniz adamı :D Şahsen bende ekli :D Son zamanlarda pek bakmadım açıkçası evga'nın testlerine bak bu olmadı neden böyle oldu acaba :D.:)

Hocam valla Vince Lucidonun yaptığı kingpincoolinglere bir göz atabilirseniz harika olur.Adam sanat eseri yaratıyor kartlardan ben böyle soğutma görmedim. Facebooktan ekleyebilirsiniz adamı :D Şahsen bende ekli :D Son zamanlarda pek bakmadım açıkçası evga'nın testlerine bak bu olmadı neden böyle oldu acaba :D.:)

Sanırım onlar da mümkün olduğunca kırpmaya çalışıyorlar bir yerlerden. Ama hala kaliteli ve Nvidia tarafındaki en iyi seçimlerden. :)

İşlemciniz Gta 5 gibi işlemciye abanan oyunlarda Gtx 960 ve R9 380'e darboğaz yapar. Ekran kartı olarak önerim ise Gtx 750 Ti ve R7 370. Bundan yüksek ekran kartı darboğaz yapacaktır. Çözünürlük düştükçe işlemciye binen yük artar.

Aynı şey değil mi? R9 380 bile alsa Gtx 750 Ti performansı alacak işlemci tüketen oyunlarda. Bu darboğaz değil mi?

Hayır. R9 380 ile 750 Ti' den daha fazla performans alacak. Ama daha iyi bir işlemci kullanırsa R9 380' den daha fazla performans alacak. Darboğaz işlemcinin tamamen tıkanması oluyor. Her düşük performans darboğaz demek değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu açan arkadaşın işlemcisi ile attığın videodaki kişinin işlemcisi arasında 3 nesil fark var.

Hayır. R9 380 ile 750 Ti' den daha fazla performans alacak. Ama daha iyi bir işlemci kullanırsa R9 380' den daha fazla performans alacak. Darboğaz işlemcinin tamamen tıkanması oluyor. Her düşük performans darboğaz demek değil.

Darboğaz işlemcinin oyunlarda %100 kullanılması yanı tıkanması oluyor. İşte videodada işlemcinin %95'ten çoğu kullanılıyor. Ve videodaki çözünürlük 1080p, konuyu açan arkadaş 768p'de oynayacağını söylemiş. Böylece darboğaz yaşamış olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı