MSI GTX 970 Gaming 4G bekleyenlere müjde

Msı için vatan bilgisayar'ı bir aydan fazladır bekliyorum artık canıma tak etti. Soğutucu problemine rağmen garanti konusundaki iyi niyetlerinden dolayı evga almak istedim ama stoklarda görünmesine rağmen almaya kalktığımda ellerinde olmadığını söylediler. Hatta stokta görülen mağazaları tek tek aradık hiç birinde kalmamış, Soğutucu problemine rağmen hepsi satılmış. İnanılmaz bir talep var 970'e.

Tam msı bekleyeyim derken asus bulduk. arka plakalık tatlı geldi açıkçası msı beklemek istemedim siparişi verdim. Pazartesi teslim edeceklermiş. İnşallah coil whine yaşamam.

bu arada keşke vatan bilgisayar gigabyte g1 getirseydi, soğutması güzel ve kendisi de gerçekten kaliteli bir kart. Diğer bilgisayarcılar getirmiş ama peşin fiyatına taksit yapamadıklarından 9 taksit yapınca totalde 1500 liraya yakın bir fatura koyuyorlar önünüze.
 
Kavuşturan Allah'a şükürler olsun ve daha iyisi size nasip olsun :)
1nOVG1.jpg
 
Şuan Asus model 970'i teslim aldim,
eve gidiyorum. :)

Cevizlibağ Vatanda şuan ellerinde Asus 970 mevcut,
3-5 tane gördüm hali hazirda.
 

Dosya Ekleri

  • 1414852044232.jpg
    1414852044232.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 297
Nasıl bir mantık anlamıyorum, İzmir'e, Konya'ya kadar her yere bugün dağıtım yapılmasına rağmen ve 3 haftadır ödemesini yaptığım kartı bekliyor olmama rağmen buraya gönderilmemiş, Pazartesi-Salı gibi elimizde olacak dediler. Kafayı yicem.. Ben kartı alana kadar tekrar bu başlığa bakmasam iyi olacak. Alan fotoğrafını çekip yapıştırıyor, ben iyice yetmezliğe gircem yoksa. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı