MSİ GTX 970 mi ZOTAC GTX 970 AMP EXTREME EDİTİON mı ?

Msi modeli daha iyidir. Açıklama yazayım ki karışıklık kalmasın.
  • İlk olarak msi 2 slot kaplıyor. Zotac ise 2.5 slot kaplıyor. Yani zotac fazladan bir slot kaplıyor. Buda ne fark ettirir deren. Slı yapmak ister isen bazı anakartlar'da yapamaz bazılarında da arada boşluk kalmadığı için kart boş yere ısınır. Yada diğer bir etken ise tv kartı gibi kartları takmana engel olur.
  • İkinci etken ise yazılım. Msi yazılımı piyasadaki tüm üreticilere fark atacak kadar iyi bir yazılım sunuyor. Zotac yazılımı da çok basit kalıyor.
  • Üçüncü etmen ise msi fan teknolojileri yani başlangıçta fanlar'ın ters dönmesi, iki fanın farklı hızda dönebilmesi, istediği fanı durdurabilmesi. Fanlar'ın özel kanatçık yapıları bunda etmendir.
  • Dördüncü etmen ise kullanılan bileşenlerin kalitesi ve sertifika almış oluşu.

Arkadaşlar benim için önemli olan oyun performansıdır.Hangisi daha iyi oyun performansı verir ?
İkisi de harika oyun performansı verir hiç bir şekilde memnun kalmama gibi bir şey olmaz bu durumda en iyisi soğutmaya ve sessizliğe bakmaktır ben olsam Zotac alırdım.

İkisi de harika oyun performansı verir hiç bir şekilde memnun kalmama gibi bir şey olmaz bu durumda en iyisi soğutmaya ve sessizliğe bakmaktır ben olsam Zotac alırdım.

Ben böyle bi sistem kurmayı düşünüyorum.(Ekran kartı extreme olacak.) Bu sistemle de oyunlarda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Siz ne dersiniz bu konuda ?

Dosya Ekleri

• 2500.png
    2500.png
    21,2 KB · Görüntüleme: 600
Ben böyle bi sistem kurmayı düşünüyorum.(Ekran kartı extreme olacak.) Bu sistemle de oyunlarda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Siz ne dersiniz bu konuda ?
Gayet güzel lakin 120 gb'lık güzel bir SSD sisteme çok yakışır.Ayrıca 80 lira daha katıp Zotac GTX970 AMP! Omega Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kartı alabilirsiniz.Dediğim gibi bana göre GTX 970 herhangi bir modeli hiç bir şekilde sizi üzmez.

Gayet güzel lakin 120 gb'lık güzel bir SSD sisteme çok yakışır.Ayrıca 80 lira daha katıp Zotac GTX970 AMP! Omega Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kartı alabilirsiniz.Dediğim gibi bana göre GTX 970 herhangi bir modeli hiç bir şekilde sizi üzmez.
Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kar - Vatan Bilgisayar
Bu kartı düşünüyorum kardeşim.Ayrıca SSD ne olduğunu bilmediğim bir bileşen.Ne olduğunu ve ne işe yaradığını anlatırsan çok iyi olur.

Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kar - Vatan Bilgisayar
Bu kartı düşünüyorum kardeşim.Ayrıca SSD ne olduğunu bilmediğim bir bileşen.Ne olduğunu ve ne işe yaradığını anlatırsan çok iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı