İkisi de harika oyun performansı verir hiç bir şekilde memnun kalmama gibi bir şey olmaz bu durumda en iyisi soğutmaya ve sessizliğe bakmaktır ben olsam Zotac alırdım.Arkadaşlar benim için önemli olan oyun performansıdır.Hangisi daha iyi oyun performansı verir ?
İkisi de harika oyun performansı verir hiç bir şekilde memnun kalmama gibi bir şey olmaz bu durumda en iyisi soğutmaya ve sessizliğe bakmaktır ben olsam Zotac alırdım.
Gayet güzel lakin 120 gb'lık güzel bir SSD sisteme çok yakışır.Ayrıca 80 lira daha katıp Zotac GTX970 AMP! Omega Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kartı alabilirsiniz.Dediğim gibi bana göre GTX 970 herhangi bir modeli hiç bir şekilde sizi üzmez.Ben böyle bi sistem kurmayı düşünüyorum.(Ekran kartı extreme olacak.) Bu sistemle de oyunlarda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.Siz ne dersiniz bu konuda ?
Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kar - Vatan BilgisayarGayet güzel lakin 120 gb'lık güzel bir SSD sisteme çok yakışır.Ayrıca 80 lira daha katıp Zotac GTX970 AMP! Omega Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kartı alabilirsiniz.Dediğim gibi bana göre GTX 970 herhangi bir modeli hiç bir şekilde sizi üzmez.
Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kar - Vatan Bilgisayar
Bu kartı düşünüyorum kardeşim.Ayrıca SSD ne olduğunu bilmediğim bir bileşen.Ne olduğunu ve ne işe yaradığını anlatırsan çok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.