MSI GTX 970 TIGER 1119 Lira!

Asus dururken bu insanlarda sacmasapan msi sevdasi nedir anlamadim. Asus strix 970 al varsa 200 fazla ver sessizligin tadini cikar. Msi asusu kopyalar ornek gt72 gt 80 tamamiyle rog serisi disustlerinin kopyalari. Ama turkiyede varsa yoksa msi. Nede olsa taklitciyiz...
Yanlos anlamayin gennlelleme yapiyorum arkadaslar. Maddiyati dusununce 970 yerini r9 290 da gayet basarili is gorur
 
Yaptığın fanboyluktan başak bir şey değil. Tiger serisi alınmaz. Ancak özelliği kırpılmamış bir karttan iki markada tercih edilebilir. Fiyatı düşük olanı almak cazipdir.
 
Asus kaliteli guzel kardesim. 1119 lirayi veren 200 de verir yoksa sallama islerin arkasinami duselim.Fanboyluk nedir bilmem ama gercekciyim. 970 de 2 model alinir gigabayt yada asus gerisi bos. Bende asus var kardesimde msi vardi. Benimki ayni sistemde battlefield 4 u 91-94 fps ultra veriyor onunki 87-89
Yani sen daha sormadan soyleyim
 
Eğer ekran kartı dışında diğer bileşenleriniz aynıysa size verdiğiniz fps değerlerine inanmıyorum. Çünkü yapılan testlerde en düşük FPS'yi daima ASUS veriyordu. Ayrıca GTX 970 konusunda bence ASUS diğer markalara göre çuvalladı. Gigabyte ya da MSI Gaming 4G tercih edilebilir. Fakat Tiger modeli yerine Galax almak daha iyi olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı