MSI GTX 970 vs Asus GTX 970 Strip?

seawolf3156

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yaza 4000 tl'ye bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat ekran kartı olarak msi gtx 970 mi yoksa asus gtx 970 strix mi almalıyım karar veremedim. Bana yardımcı olur musunuz? Hangisinin oyunlarda verdiği performans daha iyidir?

Performanslarında bi fark olmaz overclock yapılmadıkça. Ben Msi derim daha iyi soğutuyor ve daha güzel görünüyor ama Asus'u seviyorsan onu da alabilirsin iki kart arasında dış görünüm farkı var hangisi hoşuna giderse alabilirsin iki kartda güzel.

Aralarında fps farkı olmayabilir hocam. Taş çatlasa 1-2 kare oynar. O da oyundan oyuna... Eğer alacaksanız hangisi gözünüze güzel geliyosa onu alın. Ben MSI GTX 970 kullanıcısıyım. 1480mhz çekirdek, 7600mhz bellek o.c. ile kullanmaktayım. Gayet memnunum.

2 side seni üzmeyecektir emin ol. Sana hangisi daha sıcak geliyorsa onu alabilirsin ikiside soğutmada farklı teknolojiler kullanıyor. Şahsen ben Msi alacağım

MSI Gtx 970 yeni almış bir kullanıcıyım, performansı kesinlikle tatmin edici 1080P ultra ayarlarda oyunlarda sıkıntı çıkarmadan akıcı, 1080P altında ultra ayarlarda uçak gibi 1080P üstü ultra ayarlarda kesinlikle elinden gelenin en iyisini yapıyor yeterli, gayet güzel bir performans sunuyor görüntü güzel, led aydınlatması havalı! ASUS Gtx 970 STRIX de kesinlikle başarılı, MSI'dan tek farkı back plate var olması onun dışında performans açısından kesinlikle çok farklı oldugunu sanmıyorum! Back plate için 150-200 tl daha fazla vermeyi göze alabiliyosan asus'ta iyidir bence msı

Neden herkes gtx 970 alıyor bu forum da biri bana açıklasın lütfen. R9 390 neden değil yani 8 gb, 512 bit olması, yeni kart olması mı üzüyor sizi?? Geçen biri forumda gtx 970 çıkalı 1,5-2 sene olmuş pascal mimari gelecek 970 al uzun ömürlü olur dediydi bana.

R9 390'da düşünebilirsin.

Canım Berwarım trolledim ceza yedim geldim gene müthiş öneriler gene müthiş öneriler.

Neden herkes gtx 970 alıyor bu forum da biri bana açıklasın lütfen. R9 390 neden değil yani 8 gb, 512 bit olması, yeni kart olması mı üzüyor sizi?? Geçen biri forumda gtx 970 çıkalı 1,5-2 sene olmuş pascal mimari gelecek 970 al uzun ömürlü olur dediydi bana.
Canım Berwarım trolledim ceza yedim geldim gene müthiş öneriler gene müthiş öneriler.

R9 390 değil çünkü
1)AMD güç tüketimi ve ısınması yüksek
2) 8GB 512bit çok iyi ama çekirdek hızı ve bellek hızı düşük!
3) DX12 NVidia Maxvell serisi ile %100 uyumlu fakat AMD ile değil (AMD dx12 ile sadece 1. seviyede uyumlu oldugunu sadece eskisine nazaran grafik kalitesinde çok çok çok minik bir artış olabileceğini fakat %100 uyumlu olduğunu söyleyemeyeceğini belirtti)

Kaynak: DirectX 12'de Son Durum Nedir? - Technopat
(DirectX 12’yi şu ana kadar açıklandığı haliyle tam olarak destekleyen tek GPU’nun Nvidia’nın Maxwell serisi olduğu söyleniyor. Bu da yeni 900 serileri demek oluyor.)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı