Aynı ikilemdeyim bende. Fakat rx 480 alıcam %70 ihtimalle
Neye dayanarak RX480 dediğinizi öğrenebilirmiyim ? Kartın daha düzgünce benchmark testleri, performans testleri yok ortada. AMD daha önceki yıllarda da bu kadar iddialı gelip , iddiasının söndüğü zamanlar var.Benimde temennim en kötü aynı performans derecesinde olup, daha ucuz fiyattan satın almak.Yani demek istediğim dereyi görmeden, paçaları sıvamayın.Tabi ki RX 480.
Alıcağımı söylemedim ikilemde kaldım işte teknik detaylarına ve yorumlara bakarak bunu söyledim. Kesinlikle rx 480 alıcağımı söylemedim hala araştırıyorum yorumları inceliyorum,karşılaştırma vs. her gün böyle şeylerle geçiyor.Neye dayanarak RX480 dediğinizi öğrenebilirmiyim ? Kartın daha düzgünce benchmark testleri, performans testleri yok ortada. AMD daha önceki yıllarda da bu kadar iddialı gelip , iddiasının söndüğü zamanlar var.Benimde temennim en kötü aynı performans derecesinde olup, daha ucuz fiyattan satın almak.Yani demek istediğim dereyi görmeden, paçaları sıvamayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.