MSI GTX 970 vs Rx 480

Zeoque

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Hemen soruma geçeyim. Msi Gtx 970 mi yoksa yeni çıkacak olan Rx 480'i mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ikilemdeyim bende. Fakat rx 480 alıcam %70 ihtimalle
Neye dayanarak RX480 dediğinizi öğrenebilirmiyim ? Kartın daha düzgünce benchmark testleri, performans testleri yok ortada. AMD daha önceki yıllarda da bu kadar iddialı gelip , iddiasının söndüğü zamanlar var.Benimde temennim en kötü aynı performans derecesinde olup, daha ucuz fiyattan satın almak.Yani demek istediğim dereyi görmeden, paçaları sıvamayın.

Neye dayanarak RX480 dediğinizi öğrenebilirmiyim ? Kartın daha düzgünce benchmark testleri, performans testleri yok ortada. AMD daha önceki yıllarda da bu kadar iddialı gelip , iddiasının söndüğü zamanlar var.Benimde temennim en kötü aynı performans derecesinde olup, daha ucuz fiyattan satın almak.Yani demek istediğim dereyi görmeden, paçaları sıvamayın.
Alıcağımı söylemedim ikilemde kaldım işte teknik detaylarına ve yorumlara bakarak bunu söyledim. Kesinlikle rx 480 alıcağımı söylemedim hala araştırıyorum yorumları inceliyorum,karşılaştırma vs. her gün böyle şeylerle geçiyor.

Rx 480 bi çıksın hemen acele etmeyin. Testler karşılaştırmalar yapılsın ondan sonra kendinize göre karar verin, bu durumlarda erken davranmamak gerek diye düşünüyorum ne olacağı belli olmayabiliyor. Teknik olarak Rx 480 tabiki daha üstün gelecektir GTX 970'ten ama pratikte performansa nasıl etkiyeceğini bilemeyiz.

Söylentilere göre RX 480 970 ile 980 arasında bir performans verecek. 970 ile 980 arasında 10 fps civarı fark olduğunu göz önüne alırsak RX 480 ile 970 arasında aman aman performans farkı olmayacaktır. Tabi ki kesin benchmark testleri için kartın çıkmasını beklmek lazım. RX 480 özel tasarımlar ülkemize Temmuz' un sonunda ancak gelir. Eğer zamanın varsa bekle. Yok ben bekleyemem, bütçe sıkıntımda yok dersen 970 al.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı