MSI GTX 980 Ti Isı Değerleri Normal mi?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ekran kartını alalı 2 gün oldu Vatan Bilgisayar'dan aldım. GTX 1080 niye beklemedin diye soranlar illaki olacaktır.
GTX 1070 & 1080 Fiyatları ve Düşüncelerim

Ekran kartını Msi Gaming App ile "OC Modu"nda kullanıyorum değerleri şöyle.
oc modu.JPG

Her neyse oyunların hepsini en yüksek ayarlarda 1080P'de oynuyorum hava sirkülasyonu iyi önden ve alttan soğuk hava arkadan sıcak hava çıkışı var.

Özellikle Ryse: Son of Rome oyununda 85 derece gördüm baya zorluyor. Ti'lar farklı olabilir diye araştırıyorum çünkü GTX 970 en fazla 75 derece görmüştüm.
234140_screenshots_20160516092838_1.jpg

Fanların dönüş hızını elle ayarlarıp tekrar test edebilir misin? Ryse: Son of Rome oyununda 85 derece görmesi garibime gitti MSI'ın bu kadar sıcak çalışmaması lazım. Kasanın üstünde fan yuvası varsa egzoz fanını yukarı takıp deneyebilir misin?

Bende de MSI 980 Ti ve 1080p monitör var. Ayrıca kasalarımız da aynı diyebiliriz soğutma açısından. Left 4 Dead tarzı oyunlarda 68 civarında çalışırken, GTA 5 ve Tom's Clancy The Division tarzı oyunlarda 77-78 derece civarında takılıyor. Fanlar otomatik ayarda duruyor. Sanırım bu sıcaklıklar normal.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı