Süleyman A.
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi
Uzun süredir forumu takip ediyorum. Üyelik yeni açtım direkt konuya gireceğim.
Bir kaç ay içinde parça parça alarak sistem toplayacağım. Toplamda 3 aya yayarak her şeyi toplamış olurum. Ocakta ilk parçayı alacağım.
Bir kaç sorum var.
Toplam bütçe 3000-3100TL olacak.
***Sistem oyun odaklı değildir. Zaman zaman oyun tabii ki oynayacağım. Ancak asıl kullanım amacı, Rhinoceros, Catia ile 3 boyutlu üretime yönelik modelleme yapıp 3Ds Max ve Vray ile render almak olacaktır. Yani iş odaklı olarak kullanacağım. (Profesyonel bir sistem gerektiğinin farkındayım ama sektörümde planladığım bir girişim yapacağım ve bütçem kısıtlı. Aydan aya artırarak toplayacağım PC'yi.)
Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler. Siteyi sürekli takipteyim mesajlarınıza kısa sürede dönerim.
Bir kaç ay içinde parça parça alarak sistem toplayacağım. Toplamda 3 aya yayarak her şeyi toplamış olurum. Ocakta ilk parçayı alacağım.
Bir kaç sorum var.
- Eksen Bilgisayar güvenilir midir? Çünkü aynı sistemi Vatandan toplasam "şu anki" fiyatlarla 300TL civarında fark ediyor.
- Düşündüğüm parçalar aşağıda. Uyumsuzluk veya yetersizlik olur mu?
- Kasa ve monitör tavsiyesi isteyeceğim. Kasa ve Power Supply toplam 300TL (maks.) Monitör 400TL maks.
- MSI GTX1050Ti 4GB OC GDDR5 TEK FANLI olanı düşünüyorum. Şu an satıştan kaldırılmış görünüyor. Önerebileceğiniz ekran kartları nelerdir? Nvidia alacağım. (maks 700TL)
Toplam bütçe 3000-3100TL olacak.
***Sistem oyun odaklı değildir. Zaman zaman oyun tabii ki oynayacağım. Ancak asıl kullanım amacı, Rhinoceros, Catia ile 3 boyutlu üretime yönelik modelleme yapıp 3Ds Max ve Vray ile render almak olacaktır. Yani iş odaklı olarak kullanacağım. (Profesyonel bir sistem gerektiğinin farkındayım ama sektörümde planladığım bir girişim yapacağım ve bütçem kısıtlı. Aydan aya artırarak toplayacağım PC'yi.)
Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler. Siteyi sürekli takipteyim mesajlarınıza kısa sürede dönerim.
Son düzenleyen: Moderatör: