Evet öyle diyorlar ama RX 500 serisi gibi kartlarin seri uretimi azilirsa normal olarak artar eğer ki acilse ve çok yüksek oyunlari ileride oyniMacaksınız alın derim.
Yani acil bi şey yok ama ben pahallaşmasından korkuyorum piyasa hiç belli olmuyorEvet öyle diyorlar ama RX 500 serisi gibi kartlarin seri uretimi azilirsa normal olarak artar eğer ki acilse ve çok yüksek oyunlari ileride oyniMacaksınız alın derim.
O kadar para koyamam 300 400 liraya RAM var daha![]()
Öylede olabilir bu arada sağolKanki RAM işini kafaya takma RAM pahalı değil sen oyun oynayacaksın senin için en önemli parçalar işlemci ve ekran kartı bence 1650 Super al çünkü 1650 performansı kötü memnun kalacağını düşünmüyorum 2. el bir RAM al onla idare et eline para geçincede RAM al bence ama yine sana kalmış bir şey.
Yani acil bir şey yok ama ben pahallaşmasından korkuyorum piyasa hiç belli olmuyor.
Hocam 83 lira koyup 5500XT alın. Çok daha iyi. 1650 Super tercih edilebilirdi fakat fiyatları uçmuş.
Evet, tükenmesi uzun sürmez ama.Piyasada baktigimda 2500 3000 TL'ye satiyorlar iyi fiyat yakalamissin.
Hocam 83 lira koyup 5500XT alın. Çok daha iyi. 1650 Super tercih edilebilirdi fakat fiyatları uçmuş.
Performans olarak 1650 superle kıyaslarsak ??Hocam 83 lira koyup 5500XT alın. Çok daha iyi. 1650 Super tercih edilebilirdi fakat fiyatları uçmuş.
Performans olarak 1650 Super'le kıyaslarsak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.