Msi Gtx760 vs Msi R9 280X

R9 280X Gtx760 ile 770 arasında olarak bilinir. Ama R9280X'te artifact sorunu yaşaman çok muhtemel biraz sorunlu bir kart çünkü. R9280'e bakabilirsiniz. Asus'un TOP versiyonu overclocludur mesela güzel performans verir. Eğer bütçen yeterliyse R9 290 önerebilirim.

R9 290'da da ısınma problemi yaşayabilirsin belki.

R9 280X Gtx760 ile 770 arasında olarak bilinir. Ama R9280X'te artifact sorunu yaşaman çok muhtemel biraz sorunlu bir kart çünkü. R9280'e bakabilirsiniz. Asus'un TOP versiyonu overclocludur mesela güzel performans verir. Eğer bütçen yeterliyse R9 290 önerebilirim.

R9 290'da da ısınma problemi yaşayabilirsin belki.
Sorunsuz kullanabileceğim ve uzun süre gitmesini istediğim bir kart almayı düşünüyorum ne alayım sizce ?

Nvidia cephesinden Gtx 960 veya 770 önerebilirim(uzun kullanım faktörünü bilmiyorum. Başka arkadaşlara sormalısın) Ama AMD'yi de göz ardı etmemeliyiz. R9 280X, R9 280, R9 290 hep güzel kartlardır ve uzun süre taşıyabilir diye düşünüyorum. Bütün R9 280 X'lerde de artifact sorunuyla karşılaşırsın demek yanlış. Biraz şansına kalmış. Eğer karşılaşırsan gidip değiştirtirsin vatanda.

R9 285 en mantıklı karar olur.

Yok ben illa R9 280X alacağım, ama Artifact sorunu beni endişelendiriyor diyorsan da sıkıntı yok. Artifact sorunu baş gösterirse, MSI Afterburner gibi O.C yazılımlarıyla, kartı biraz Downclock ettin mi sorun halloluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı