MSI R9 280X vs MSI R9 380

Hocam OC videonuz var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda nasıl güvenli bir şekilde OC edildiğini açıklamışlar. Eğer biraz ingilizcen varsa bir şeyler kapabilirsin. Veya otomatik altyazıları çevirttirip de okumayı deneyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda nasıl güvenli bir şekilde OC edildiğini açıklamışlar. Eğer biraz ingilizcen varsa bir şeyler kapabilirsin. Veya otomatik altyazıları çevirttirip de okumayı deneyebilirsin.

Maalesef İngilizcem hiç yok hocam. Ama yine de teşekkür ederim.

@benvarol34 Bu tür durumlarda İngilizce bilgisi şart. R9 380 alırsan OC'yi çok kafana takma derim. GTX 770'in bir kaç tık aşağısında performans gösteriyor. GTX 770 ile her oyunu Ultra açabildiğime göre (AA'yı her zaman köklemiyorum.) bir sıkıntı oluşturmayacaktır. AA kapatırsın, geri kalan ayarları Ultra'ya çekersin. :)

Arkadaşlar yeni bir sistem kuracağım. MSI R9 280X mi, MSI R9 380 Mİ? Asus R9 380 Strix OC incelemesinde R9 280X geciyor diyordu Recep BALTAŞ. R9 380'e overclock atsam aynı performansı alabilir miyim?
Bence MSI R9 380 al. Ne de olsa daha güncel ve DX 12 ile daha iyi olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hocam 300 serisi yeni teknoloji ama MSI'n r9 380 2GB'lık versiyonuyla 280x aynı fiyat. Eğer 4GB'lık versiyonunu alacaksan 380 al ama bence maceraya gerek yok. R9 280x çok sağlam bir karttır.

Arasındaki farklar çok büyük değil. Her ikisi de doyurucu oyun deneyimi sağlar. Ben olsam yeni teknolojiyi tercih ederdim. İnsan gözünün belki de fark edemeyeceği bir kaç FPS için bu kadar beyin fırtınası yapmaya ya da OC ile kafa patlatmaya gerek yok.

İlk olarak DirectX 12 desteği mevcut 280x'te R9 380 4GB'lık versiyonundan bahsediyorum, kafa kafaya geliyorlar. Testlerde ayrıca yeni bir habere göre nVidia bu kartlara rakip çıkaracak yakın zamanda. Eğer acelen yoksa bekle derim. Ek olarak R9 280x, GTX 960'tan daha iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı