MSI GTX770 veya MSI R9 280X

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MSI ses çıkarmaz gibi bir şey. %50'lerde bile ses duyulmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet araştırdım Twin Frozr teknolojisinin incelemelerinde çok sessiz olduğu söyleniyor.

GTX770 al hem de Watch Dogs veriyorlar. :)

Evet son olarak MSI GTX770 Twin Frozr Gaming OC alacağım.

Sen bence kesinlikle R9 285X kullanmalısın. Çünkü bu kartta gerek Mantle desteği olsun gerek de Directx 11.2 desteği olsun var. Bu kartı MSI almak yerine Asus R9 285X almalısın.Çünkü Asus'un soğutması çok başarılı çok da sağlam. Asus R9 285X alırsan bu kart seni minimum 2 maksimum 4 yıl götürebilecek bir karttır. Hem de fiyat/performans kartıdır. :D

Aynen öyle kardeşim. GTX770 bırakın ve yerine R9 285 X alın derim daha öncede dediğim gibi R9 285 X fiyat ve performans kartıdır. İyi günler Technopat. :)

Gtx 770 tabiki.

Neden GTX770 söylermisin.R9 285 X daha güçlü ve daha iyi bir fiyatı var.GTX770 DirectX 11.1 destekliyor ama R9 285 X DirectX 11.2 destekliyor

Arkadaşım zaten şu anda DirectX 11.1 ile 11.2 arasında pek fark yok çünkü yakın zamanda iki kartada DirectX 12 geleceği için böyle bir karşılaştırma gereksiz. Ve aynı zamanda gtx 770 sürücü desteği ve shadowplay desteği vb. Hatırlayamadım özellikleri çok iyi. Etrafımda amd ekran kartları kullana arkadaşlarım var ve hiç memnun değiller. Amd ekran kartlarını maximim ultra ayar ömrü 2 sene. Bu benim şahsi fikrim.

Neden GTX770 söylermisin.R9 285 X daha güçlü ve daha iyi bir fiyatı var.GTX770 DirectX 11.1 destekliyor ama R9 285 X DirectX 11.2 destekliyor
Kardeşim niye cevap vermiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı