MSI GTX960 Gaming 2G Coil Whine Sorunu

Lodriga

Kilopat
Daha fazla  
19 Temmuz'da Topkapı Vatan bayisinden aldığım MSI GTX960 Gaming 2G de Coil Whine sorunu çıktı. Sesin ekran kartından geldiğinden eminim çünkü oyunlarda ESC bastığım zaman ses kesiliyor, oyuna geri dönünce ses tekrar devam ediyor. Kasa bana yakın, yakın olmasa, sesi duyamasam bile 800 lira verdiğim bir şeyin hiçbir sorunu olmamasını istemek benim en doğal hakkım olsa gerek. Ne yapmam gerekiyor? Vatanın bu konudaki hareketi nasıl olur? Bu arada Topkapı en büyük Vatan bayisi diye biliyorum, orada diğer bayilerden farklı bir şey olur mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade gelen ürünün süresi servisin yoğunluğuna bağlı olabilir.
Vatan servisten onay bekleyecek onay alınca yeni kartı sana teslim edecekler.

Kartı vatana götürürken ekran kartının statik poşeti bulunmadığı için zarar görebilir mi? Yani servise yolladığımda kartın çalışmama gibi bir ihtimali söz konusu olur mu?

Pekala, en yakın zamanda kartı götüreceğim. Çok soru sordum farkındayım ancak bir sorum daha var. Diyelim servise yolladım kartı, Coil Whine olduğu doğrulandı. Ben backplate koyduğu için 960ın ASUS modelini istiyorum. Para iadesi veyahut başka bir yolla ASUS modelini edinebilmem mümkün müdür? Ya da benim elime biraz daha para geçti, ben 4GB modelini almak istiyorum bunun. Mümkün müdür? teşekkürler.

Bazen servis yeni kart vermek yerine para iadesi yapıyor kartın fiyatında başka bir ürün alabiliyorsunuz üstüne para ekleyip istediğiniz modeli alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…