MSI GTX960 mı Asus R9 280X mi Almalıyım ?

@M.Hakan 'ın sistemi çok iyi olmuş. Valla şimşek gibi olmuş bi 1000 lira bütçem daha olsaydı keşke 3 hafta önce :) Bende almak isterdim. Şimdiden hayırlı olsun, umarım hayali değildir :)

Hayallerimin ötesine yavaş yavaş taşımaya başladım işletim sistemi hazır DreamSpark saolsun bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim tekrardan işte işletim sistemini belleğe aktardım hazırda bekliyor mouse ve mousepad seçimini yapıp aldık 1 ay içindede topluca gidip alış-verişi yapacağım.Dolar eğer düşerse bu alacağımız parçalar biraz daha ucuza gelebilir mi?Nvidia konusunda r9 280x'i sevemememin tek nedeni nvidia olmamasıydı zaten fakat şu an @M.Hakan abinin önerdiği sistem çok hoşuma gitti.Zaten Assassin's Creed oyunlarına olan büyük sevgim beni zorunlu bir şekilde Nvidiaya sürüklüyor başka çarem yok:)
Bu arada Hepsiburada.com dan monitör almak sizce sağlıklı bir seçim mi? beğendiğim bir monitör var ve daha ucuz ve daha hoş bir görüntüye sahip bir çok sorunla karşılarşır mıyım?
İkincisi Asus gtx970 sorunlu bir kart adıyla geçiyor bu sorun Evga gtx970 tede bulunuyor mu? 4 yerine 3.5 gb çalışması
AOC
23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR ( 75 HZ Destekli ) buyrun monitör

• Seçmiş olduğun monitör gayet iyi ve Hepsiburada'dan almanda bir sakınca yok.
  • GTX 970'lerde bellek sorunu her markada mevcut maalesef ve 1080p'nin daha üstündeki çözünürlüklerde farkediliyor diye biliyorum. İlerde de güncellemeyle düzeltilebilecek gibi durmuyor. Fakat bu soruna rağmen piyasada o bütçeye alınabilecek en iyi kart hala GTX 970. Yerine alınabilecek R9 290X'in bellek sorunu olmasa da GTX 970'e oranla daha düşük performans sunuyor ve daha çok güç tüketiyor. Ya R9 3xx serisini bekle ya da GTX 970 tercih et derim.

Gtx 960 r9 280x e denk bir karttır gerçek hayat testlerinde bir fark gözükmüyor açıkçası.
gtx 960 120w tdp değerine sahipken bu oran r9 280x te iki katından bile fazla 250w tdp ye sahip, gtx 960'ın biraz daha ''elektrik faturası'' dostu olduğunu söyleyebilirim. Bu arada maxwell mimarisi ile directx 12 ye tam destek daha ne olsun :)

Gtx 960 r9 280x e denk bir karttır gerçek hayat testlerinde bir fark gözükmüyor açıkçası.
gtx 960 120w tdp değerine sahipken bu oran r9 280x te iki katından bile fazla 250w tdp ye sahip, gtx 960'ın biraz daha ''elektrik faturası'' dostu olduğunu söyleyebilirim. Bu arada maxwell mimarisi ile directx 12 ye tam destek daha ne olsun :)
Gtx 960 mı R9 280x'e denk :D . Gtx 770 ile R9 280x denktir. Gtx 960 tamamen hayal kırıklığı gtx 760 sahiplerini üzmeyecek bir kart olmuş. Hele şuanki fiyatını hiç haketmiyor.

gtx 970 kullanıcısıyım çok iyi ama bazı modeli oc ile hızlı bazıları ise normal hızlı onlara dikkat et alıcaksan gta 5 ultrada çok yeterli kalacaktır

@M.Hakan Açıkcası çok güzel bir sistem kurdun abi ellerine sağlık.Sana danışmasak belkide bu bütçeye gtx960 alıp çıkıcaktık.Umarım R9 3xx serisi ben sistemi topladıktan bir hafta sonra satışa sunulmaz.Şans meselesi:).Gtx970 kullanıcısından iyi bir yorumda geldiğine göre banada en kısa zamanda Vatana gidip sistemi toplamak kalır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı