DanaBiftek
Megapat
Daha fazla
Merhaba Geçen Cumartesi Gtx970 100ME ekran kartını kasama taktım. Oyunlarda PSU'dan garip bir çınlama sesi geliyor. Başta ekran kartından cw sorunu var sandım fakat kasayı açıp dinleyince PSU'dan geldiğini anladım çınlama gibi bir ses. Corsair cx750 PSU'um var Carbite 400r kasa ile beraber gelen. Şu ana kadar ekran kartım Asus 650ti boost'tu ve böyle bir sorun olmadı. Ekran kartında 6+2 ve 6 pin lık pcı-e kabloları takılı. Sorun nedir?
Yeni PSU almam gerekli mi ?
Edit: Dün araştırmalarım sonucu bir arkadaş stres test yaparak azalttığını söylemiş cw sorununu. Ben de denedim sorun ekran kartında mı diye ama ekran kartında ama hala GTA 5 Witcher 3 gibi oyunlarda elektirik cızırtısına benzer bir ses oluyor PSU'da. Özellikle stres testte hiç cızırtı falan yapmadı PSU'ya bunun bir zararı var mıdır ?
Yeni PSU almam gerekli mi ?
Edit: Dün araştırmalarım sonucu bir arkadaş stres test yaparak azalttığını söylemiş cw sorununu. Ben de denedim sorun ekran kartında mı diye ama ekran kartında ama hala GTA 5 Witcher 3 gibi oyunlarda elektirik cızırtısına benzer bir ses oluyor PSU'da. Özellikle stres testte hiç cızırtı falan yapmadı PSU'ya bunun bir zararı var mıdır ?
Son düzenleyen: Moderatör: