MSI GTX970 mi Asus GTX970 ROG STRIX mi ?

SuperFan

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar. PC topluyorum ve iki tane ekran kartı arasında kaldım. Neredeyse ikisininde fiyatı aynı. Durumu iki fotoğraf ile anlatmaya çalışacağım. Sizce hangisini almalıyım?

msı.png
asus.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisininde içindeki gpu aynı soğutucu desen ikisininde iyi. Çekirdek hızlarına bu iki ekran kartında fazla kafana takma bence sonuçta ikisinde de o.c yapılabiliyor. Kafana hangisi yattıysa onu sipariş et.

Bence Asus Rog Strix al niye diye sorarsan sırf kutusundaki baykuş için. :) Her yerde Wallpaper arıyorum ama o görüntü yok al o kısmı kes odanda bi yere as. Performans olarak kafa kafaya kartlar.

Ben MSI alırdım. Aradaki fiyat farkına sisteme SSD eklenir, ya da RAM düşükse takviye yapılır. MSI zaten oldukça iyi. Twin Frozr V denemiş olursun hem.

SSD eklemeyi düşünmyorum. Ram yüksek. Valla ASUS kalitesinden yanayım ben.
Son olarak yorumlarınızı istiyorum. Fakat son kez topladığım pc yi de atayım. Uyumsuzluk varsa söyleyin lütfen. Ve ne olursa olsun asla parça değiştir falan demeyin uyumsuzlukj haricinde.
Bütçeden 50 tl üstü oynatamam

Dosya Ekleri

• Bilgisayar Kasası.png
    Bilgisayar Kasası.png
    77,3 KB · Görüntüleme: 283
  • Ekran kartı.png
    Ekran kartı.png
    66,2 KB · Görüntüleme: 700
  • Toplama PC.png
    Toplama PC.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 294
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı