Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepinize merhaba arkadaşlar. PC topluyorum ve iki tane ekran kartı arasında kaldım. Neredeyse ikisininde fiyatı aynı. Durumu iki fotoğraf ile anlatmaya çalışacağım. Sizce hangisini almalıyım?
İkisininde içindeki gpu aynı soğutucu desen ikisininde iyi. Çekirdek hızlarına bu iki ekran kartında fazla kafana takma bence sonuçta ikisinde de o.c yapılabiliyor. Kafana hangisi yattıysa onu sipariş et.
Bence Asus Rog Strix al niye diye sorarsan sırf kutusundaki baykuş için. Her yerde Wallpaper arıyorum ama o görüntü yok al o kısmı kes odanda bi yere as. Performans olarak kafa kafaya kartlar.
Ben MSI alırdım. Aradaki fiyat farkına sisteme SSD eklenir, ya da RAM düşükse takviye yapılır. MSI zaten oldukça iyi. Twin Frozr V denemiş olursun hem.
SSD eklemeyi düşünmyorum. Ram yüksek. Valla ASUS kalitesinden yanayım ben.
Son olarak yorumlarınızı istiyorum. Fakat son kez topladığım pc yi de atayım. Uyumsuzluk varsa söyleyin lütfen. Ve ne olursa olsun asla parça değiştir falan demeyin uyumsuzlukj haricinde.
Bütçeden 50 tl üstü oynatamam
Bence Msi, aralarındaki fark yok denecek kıvamda. Cebinede 80TL kalır. İstediğini al, ikisininde mimarisi aynı. Marka ve soğutma farkı, ki soğutmada ikiside mükemmel.