Hayırlı olsun.
Keşke anakart olarak MSI Gaming 5 ve kasa olarak ise Corsair Spec-02 seçseydiniz. Artan para ile SSD'i 240 GB ve işlemciyi i7 4790K yapabilirdiniz.
@Catastrophe söylediğiniz kasa duyduğuma göre çok dar ve ızgaralarında sorun varmış, hava akışına/geçişine engel oluyormuş. Kasa olarak Z3 plus alabilirdiniz ama seçtiğiniz kasa gayet güzel.
@samsunlu aslında dar değil.
Corsair Spec-02
215mm x 493mm x 426mm
Zalman Z3 Plus
192mm x 465mm x 430mm
Ama hava akışı ile sorun yaşayanlar varmış doğru.
Hayırlı olsun, fakat 4790 işlemci alıp z97 anakart almak çok saçma olmuş yani paran çöpe gitmiş, wifi'si var diye okadar para vereceğine 60-70 TL'ye wireless adaptör alabilirdin, eleştiriyorum çünkü paranın çöpe atılması taraftarı değilim, imkanın var ise hemen değiştir parçaları.
Artık bütün firmalar daha az güç tüketen bileşenler üretmeye başladı. Bu saatten sonra ileriyi düşünerek yüksek bir PSU almak mantıklı değil tabi SLI veya CrossFireX yapılmayacaksa. Mavi ekransız günler diliyorum.
Artık bütün firmalar daha az güç tüketen bileşenler üretmeye başladı. Bu saatten sonra ileriyi düşünerek yüksek bir PSU almak mantıklı değil tabi SLI veya CrossFireX yapılmayacaksa. Mavi ekransız günler diliyorum.