MSI GTX970 Sistem Toplama

Öğrenciyseniz ücretsiz bir şekilde Dreamspark aracılığı ile alabilirsiniz. Öğrenci değilseniz satın almak zorundasınız. İnternetten ürün anahtarı bulamazsınız. Ancak korsan kullanmak için program vs bulursunuz. Orijinal için satın almalısınız. Windows 10 çıktıktan sonra 1 yıl içinde Windows 8.1'den ücretsiz geçiş var deniyor şuan için. Ondan sonra ne olur bilemiyorum. Bu arada sıkıntı değil, çekinmeden sorabilirsiniz. :)

Üniversiteye bu dönem başlıyorum ancak o zamana kadar bekleyemem sanırım...
Peki bu sistem için monitör olarak ASUS VW193 (50/60 Hz) modelini kullanmayı düşünüyorum yaklaşık 8 yıl önce alındı problem çıkarır mı?

@Wahrwelt Problem çıkarmaz. Fakat GTX 970'i Full HD bir çözünürlük altında boşuna almış olursunuz. En az Full HD bir monitör tercih etmelisiniz. Ayrıca monitörde sadece VGA girişi bulunduğundan dönüştürücü ile kullanmak zorundasınız. Bu yüzden dalgalanma sorunu meydana gelebilir. Şimdi almasanız bile kısa bir sürede Full HD bir monitöre geçmelisiniz.

@Wahrwelt Problem çıkarmaz. Fakat GTX 970'i Full HD bir çözünürlük altında boşuna almış olursunuz. En az Full HD bir monitör tercih etmelisiniz. Ayrıca monitörde sadece VGA girişi bulunduğundan dönüştürücü ile kullanmak zorundasınız. Bu yüzden dalgalanma sorunu meydana gelebilir. Şimdi almasanız bile kısa bir sürede Full HD bir monitöre geçmelisiniz.

Aklınızda bu sisteme uygun bir model var mı? Daha sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Fiyatı çok yüksek olmasa iyi olur şimdilik 200 TL ayırabildim.

ImageUploadedByTapatalk1433349899.432840.jpg

Hocam en fazla ayırabileceğiniz bütçeyi söylerseniz yardımcı olabilirim. Çünkü 200 TL ile Full HD monitör almak imkansız neredeyse.

Sonradan alabileceğim anlamında elimde şimdilik 200 TL var demek istemiştim, para biriktireceğim için pek problem olmaz gibi, sanırım 600-700 TL arasında olabilir.

Az MS ve IPS panel istiyorsanız bunu 1 MS ve TN panel istiyorsanız bunu veya farklı bir seçenek olarak bu monitörü alabilirsiniz. Beğenmezseniz hiçbirini söyleyin. Çeşit çok. :)

Tavsiyeniz için teşekkürler, peki şöyle bir alternatif sistem kurulabilir mi? Fiyatı düşürmeye çalıştım, işlemci farkı performansı çok etkiler mi?

Screenshot_2015-06-09-02-21-26.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı