MSI GTX970 ve Evga GTX970 SLI Devre Dışı sorunu

KasimPasa

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Abiler merhaba. Bende Evga SC GTX 970 ekran kartı vardı, bir arkadaşım kendisi için MSI GTX 970 aldı. Kendisi il dışında, o gelene kadar(yaklaşık 3 ay) onun kartını kendi sistemime takıp SLI yapmak istiyordum. Anakart kutusundaki sli köprüsünü taktım, gerekli bağlantıları yaptım fakat Nvdia denetim masasında SLI devre dışı diyor. Google'dan biraz araştırma yaptım ekran kartı BIOS değiştirme gibi sonuçlar buldum ve beceremedim açıkçası. Sorun sizce nedir? Çözümü var mı? SLI köprümde sıkıntı olacağını sanmıyorum, poşetinden yeni çıkardım çünkü. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Adsız.jpg

Evet tabi ki. MSI z170A Gaming M5 anakartım. Zaten desteklemese SLI köprüsünü koymazlardı kutu içeriğine diye düşünüyorum :)

İşinize yarayacaksa şöyle iki kartın GPU-Z çıktılarının da resmini paylaşayım.
Evga.gif

Son düzenleme:
SLI köprüsü tam oturmamış olabilir.
Aklıma geldi benim de. Dikatlice taktığımdan emin oldum, zaten klipsli bişey değil sonuna kadar iyice oturtuyorum ama aynı

Sürücüyü kaldırıp, güncel sürücüyü temiz kurulumla tekrar kurmayı deneyin.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bütün nvdia sürücülerini kaldırdım, kurarken temiz kurulum kutucuğunu işaretledim ama olmadı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı