Satıldı MSİ GTX980Tİ Garantili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beleşciler atlamışlar hemen ne kadar yazık.. İhtiyacım var ne demek ya? Ekran kartı bu ekmek değil su değil. Zaten millet olarak insanların iyi duygularını huylarını sömürmeye bayılırız. Kimisi yazmış 1000 liram var falan. Git 380x al 750 tl 0'ı. Açamayacağı oyun yok. Neden 980ti istiyorsun? Ben söyleyeyim açgözlülük. Buda midemi bulandırıyor açıkcası. Herneyse satan arkadaştan ricam ölücülere ve beleşcilere güvenmesin lütfen. Benim gtx 970 ssc kartım var jelatininde duruyor. Üstüne 700 tl daha verebilirim. Ankaradayım.
Daha technopat'a yeni katılmıssın ve böyle edepsiz konuşman beni çok sinir etti. Bence technopat da yeriniz yok! @Range.. o GTX 980Ti bana düşecek olsa bile (zaten olamaz da) hiç bir şekilde kabul etmeyeceğim. İnsanlara bu tavırla yaklaşım hoşuma gitmiyor. Range abimden bahsetmiyorum. Şahısen bu mesajı cevapladığım kişiye söylüyorum bunları.

Arkadaşlar gerginlik yaratmanıza gerek yok lütfen sakin olun boşuna birbirinizi yiyorsunuz.

Acaip şekilde sinir oldum. :mad:

İstediğime bin pişman oldum. Söylemez olaydım.

Profilinizde mail adresiniz gözükmüyor. Yoksa bakmıştım dün. Neyse sağlık olsun diyelim. :)

@Range.. Selamlar...

Müsait olduğunuz zaman facebook hesabınıza bakabilirseniz sevinirim...

Saygılar...

Mesajınızı cevapladım bu arada... Bilgilerinize...

Hocam e-postalarınıza bakar mısınız?
Telefon numaranızı ve varsa Facebook adresinizi isteyecektim.

Arkadaşlar kart satıldı. İlgilenen herkese teşekkürler.
Gtx970+900Tl'ye verdim kartı.
@Fırat MACİT aldı. Bir yorum yazarsa sevirim alışveriş ile ilgili.
Bu arada arkadaşa güvenebilirsiniz kargo olayını ve parayı çok hızlı bir şekilde ulaştırdı. Kartda dediği gibi temiz.

Evet bana nasip oldu herhangi bir sıkıntı olmadı çok anlayışlı biri sürekli iletişim halindeydik güvenilir bir insan bazı insanların aklına bu kadar iyi niyetinin altında birşey mi yatıyor diye düşünenler olabilir ancak arkadaşlar Arda arkadaşımız göründüğü gibi bir insan hala böyle insanların olduğunun bilinmesi güzel birşey arkadaşla alakalı alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz herkese iyi formlar...

Teşekkürler, konu kilitlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı