Renovatio
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Arkadaşlar merhaba,
MSI GX70-3BE Notebook'a grafik sürücüsü yüklenip cihaz yeniden başlatıldıktan sonra kısa bir süre içinde VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekran hatası alıyorum. Maalesef AMD uzun süre önce sürücü desteğini kestiği için son yüklenebilir stabil sürücü 15.7.1 sürümü.
Bunun dışında Güncel adrenalin sürücüleri şu şekilde yüklenebiliyor;
Aşağıda minidump dosyalarımı paylaşıyorum. Acaba sizce sebep ne olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sistem Bilgileri (MSI GX70-3BE):
MSI GX70-3BE Notebook'a grafik sürücüsü yüklenip cihaz yeniden başlatıldıktan sonra kısa bir süre içinde VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekran hatası alıyorum. Maalesef AMD uzun süre önce sürücü desteğini kestiği için son yüklenebilir stabil sürücü 15.7.1 sürümü.
Bunun dışında Güncel adrenalin sürücüleri şu şekilde yüklenebiliyor;
- HD8970M için yayınlanmış güncel bir sürücüyü paketten çıkarıp aygıt yöneticisinden manuel olarak yükleme
- Ardından A10-5750M için yayınlanmış 16.2.1 sürücüsünü normal olarak yükleme
Aşağıda minidump dosyalarımı paylaşıyorum. Acaba sizce sebep ne olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sistem Bilgileri (MSI GX70-3BE):
- Windows 10 20H2
- AMD A10-5750M APU (AMD Radeon HD 8650G GPU)
- AMD Radeon HD 8970M Ekran Kartı
- 16 GB DDR3L RAM
- 120 GB M SATA SSD
- 1 TB SSD
Minidump
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Son düzenleyen: Moderatör: