MSI GX70 düşük FPS sorunu

criticalll

Hectopat
Yer
İstanbul.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. MSI GX70 sahibiyim ancak makinada ne yaptıysak çözemediğimiz FPS sorunları var. Assassin's Creed Unity, Battlefield 4-3, Far Cry4 gibi oyunlarda rahatsız edici bir FPS düşüklüğü mevcut. Ekran kartından tüm performans ayarları yapıldığı halde örneğin Assassin's Creed Unity'de en yüksek ayarlada 17-18 fps alırken en düşük ayarlardada 17-18 fps 'Far Cry 4 te en yüksekte 30-32 en düşüktede 30-32.

Bunun bir çözümü var mıdır ? Özellikle Recep ustadan yardım bekliyorum önerilerininz için şimdiden teşekkürler.

Özelikleri;
  • AMD A10 6760M
  • AMD Radeon HD 8970M 2GB DDR5 HD 8650 ile değişimli çift ekran kartı
  • 6GB DDR3 1600mhz ram
  • 128gb SSD
  • 750 GB HDD
TÜM SÜRÜCÜLER GÜNCEL

10822486_10205318369581695_752103646_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci darboğaz yapıyor çünkü. Yetersiz bir işlemci o her hangi bir orta-üst düzey gaming laptop için. Ne yazık ki sorununuzun çözümü yok zaten halihazırda AMD'nin en iyi mobil işlemcilerinden biri takılı. Ama yetersiz.

Sırasıyla:
  • BIOS güncelleyin. Şubat 2014'te güncellenmiş en son.
  • Firmware güncelleyin.
  • VBIOS güncelleyin, ekran kartı BIOS'u.
  • Cihazı temizleyip macun durumunu kontrol edin.
  • Windows 8.1 kurun.
  • Catalyst 14.11.2 kurun.
Recep Bey, 1 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum 81tr sürümünü. Söylediklerinizin hepsini yaptım. İşlemci yetersiz kalıyor, AMD nin yeni mobil işlemci geliştirip laptop işlemcisini güncellemeyi bekliyorum.
AMD sistemin en büyük sorunu Ultra ayarlardan Low ayarlada düşürsende Nvidia/İntel tabanlı sisteme benzememesi. Far Cry 3-4 gibi oyunlarda Ultradan Low ayarlara getirseniz en fazla 12-15 fps oynuyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı