Çözüldü MSI H110M Gaming vs MSI B150M

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Terlikadam

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. 2 hafta öncesine kadar Vatan Bilgisayar'dan şöyle bir sistem toplamıştım, ekran kartını sonra almak üzere:
ğc.png

Sistemi aldıktan sonra Sosyal'de gezerken MSI H110M uzun vadede çok kötü, işlemciyi beslemez, dayanıksız vb. daha bir sürü laf gördüm. Yemin ediyorum pişman olmaya başladım aldığıma. Gerçekten bu kadar kötü bir kart mı? Beni en azından 3-4 yıl götürmez mi? MSI B150M ile dağlar kadar fark var mı arasında? Lütfen açıklarsanız sevinirim, teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
H110M anakart alıp GTX 1080 ekran kartı eklemenin bir mantığı yok, anakarta ayrılan bütçe bu kadar az olmamalı yani. Anakart da sistemin önemli bir parçası. Ancak düşük bütçeli oyun sistemlerinde kullanmakta bir sakınca yok. Tahmin edeceğiniz üzere, MSI bu anakartı 1 sene dayansın diye üretmiyor. Sadece diğerleri daha zorlu testlerden geçen, çoğunlukla fiziksel olarak daha dayanıklı kartlar. Daha fazla teknoloji barındırıyorlar. GTX 950 gibi düşük-orta arası kartlar için H110M kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Eğer güçlü bir ekran kartı almayı planlıyorsanız bu anakartı basamak gibi kullanmış olursunuz, çöpe atacak değilsiniz sonuçta. 50 liraya satılacak da değil. Değerini fazla kaybetmeden satmış, üstüne 200-300 ekleyerek üst seviye anakart sahibi olursunuz. 10 yıllık anakartlar hala kullanılıyor, onlar çok mu üst seviye teknoloji ile üretildi? Bunun cevabını düşünmeniz yeterli. :) Sisteminize güzel bakın, hayırlı olsun.

Teşekkür ederim ilerde değiştireceğim büyük ihtimal zaten GTX 1080 kadar bir kartta takmayacağım takacağım kart GTX 1060 sanırım bu bağlamda bir sorun teşkil etmez cevabınız için tekrar teşekkür ederim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı