MSI H110M Kullanım Ömrü

166770

Kilopat
Makaleler
5
Merhaba benim anakartım MSI H110M-Gaming alalı 1 yılı biraz geçti ve merak ettim. Acaba kaç yıl daha sağlam gidebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benim anakartım MSI H110M-Gaming alalı 1 yılı biraz geçti ve merak ettim. Acaba kaç yıl daha sağlam gidebilir?
4. Nesil anakartlar bile hala çatır çatır çalışıyor. Eğer PSUnuz kaliteli ise ve PCnize iyi bakarsanız 7. Nesil bir anakart 10 sene de gidebilir daha fazlada elektronik alet bir şey diyemeyiz yarın bir bakarsınız bozulur. Fakat kullanım ömürleri yüksektir.

artık ömrünü doldurmuş bir anankart bence yapacağın işlmlerde önemli tabiki zorlayıcı işler yapmıyorsan.Çipset eski teknoloji kalıyor artık ram mhz 2133 destekliyor en fazla.Tabiki oc vs yapılabilir belki ama tabiki oc nin de bir garantisi yoktur.

artık ömrünü doldurmuş bir anankart bence yapacağın işlmlerde önemli tabiki zorlayıcı işler yapmıyorsan.Çipset eski teknoloji kalıyor artık ram mhz 2133 destekliyor en fazla.Tabiki oc vs yapılabilir belki ama tabiki oc nin de bir garantisi yoktur.
Overclock nasıl olacak?

bios dan rahatça yapabilirsin.Ama uygun şekilde yapmalısın
Arkadaşlara yanlış bilgi vermeyelim. Her anakartta OC yapılmaz her sistemde OC yapılmaz PSU yetersiz sistemlerde OC yapılmaz kalitesiz bileşenle OC yapılmaz OC rahatça yapılacak bir iş değildir. Parçalara zarar verirsiniz

Arkadaşlara yanlış bilgi vermeyelim. Her anakartta OC yapılmaz her sistemde OC yapılmaz PSU yetersiz sistemlerde OC yapılmaz kalitesiz bileşenle OC yapılmaz OC rahatça yapılacak bir iş değildir. Parçalara zarar verirsiniz
dikkat ettiysen uygun şekilde diyorum ve garantisi yok diyorum sadece ben biostan kolay yapıldığını söyledim.Tabiki desteği olması gerekir.yoksa nasıl yapılacak.
bios dan rahatça yapabilirsin.Ama uygun şekilde yapmalısın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00