MSI H110M Pro-D İşlemci Önerisi

cem3422

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim aşağıdaki gibi;
  • İşlemci= i3 6098P
  • Ekran Kartı= GTX 1050Tİ 4GB
  • RAM= 8GB DDR4 2400
  • SSD= 250GB
  • HDD= 1TB
  • PSU= 650W
i3 8100 ve ya i3 8350K almayı düşünüyorum arkadaşlar, hangisini önerirsiniz? Emülatörden Mobil PUBG oynuyorum ve şu andaki işlemciyle FPS düşüyor, CPU %90 98 kullanımı görüyor nadir de olsa. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz işlemcileri takamazsınız, uyumlu değiller. 6 ve 7. nesil işlemcileri takabilirsiniz. 7. nesil işlemciler de BIOS'un güncel olması şartı ile çalışıyorlar.

Asım Bey peki i7 6700 veya i7 6700K'dan hangisini önerirsiniz? Uyumludur sanırım 6. nesiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlular evet. Anakartınız overclock için uygun değil. i7 6700 alabilirsiniz.

peki anakartımdan dolayı bir sıkıntı yaşamam değil mi asım bey anakart değiştirmeye gerek yok sanırım birde i7 6700k ile i7 6700 arasında fark var deniliyor kararsızım resmen birde ekstra ryzen 2600 var önceliğimi söyliyeyim emülatör kullanıcağım işlemciye aşırı yük bindiriyor mobil pubg oynarken tercihim hangisi olmalı halen karar verebilmiş değilim kafam çok karışık anlamıyorum çünkü bu işlerden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı